Slătinenii, condamnați să cedeze puncte Mioveniului

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 12:59 Campionat
Slătinenii,** condamnați să cedeze puncte Mioveniului

FC Olt a încheiat la egalitate, 1-1, meciul susținut pe teren propriu cu CS Mioveni. Din minutul 29 în inferioritate, slătinenii au deschis, totuși, scorul prin Ignea (min. 59). Dezechilibrul numeric a cântărit, în cele din urmă argeșenii reușind să plece cu un punct, grație golului lui Galan (min.75), jucător ce a fost iertat de două ori de eliminare de către „centralul” Mladinovici.

O victorie cu CS Mioveni i-ar fi putut aduce pe loc de play-off, în timp ce adversara s-ar fi îndepărtat mult de obiectiv. Miza importantă a adus o decizie de arbitraj, ce a influențat categoric jocul. FC Olt Slatina a fost lăsată în zece oameni, în minutul 29, după ce fundașul dreapta, Daniel Giurcă, a primit direct cartonașul roșu la un duel aerian cu Năstăsie.

Slătinenii s-au mobilizat foarte bine, deși în inferioritate, au reușit să deschidă scorul. Gligor a bătut în careu o lovitură liberă de la 35 de metri, iar mijlocașul Alin Ignea a reluat cu capul, de la colțul lung, în plasă (min. 59). Argeșenii au restabilit egalitatea prin nou-intratul Gălan. După o centrare de pe dreapta, nemarcat, acesta a reluat cu capul în poartă din 6 metri (min. 75). Jucătorul a fost avertizat cu galben pentru scoaterea tricoului, însă „centralul” partidei nu a sancționat semnele obscene la adresa tribunei. Un minut mai târziu, același Galan a fost iertat, din nou, de către arbitru de al doilea galben, după un fault din spate, pe partea dreaptă, asupra lui Huțanu. Slătinenii au mai avut o ocazie de a marca prin Crușoveanu, însă balonul reluat cu capul din careu s-a dus pe lângă (min. 77).

În prima repriză, ambele echipe au avut câte o ocazie mare de a marca. Pentru CS Mioveni, Alin Popa, scăpat pe contraatac, a șutat din interiorul careului, dar goalkeeper-ul Mogoșanu a avut o intervenție bună, în timp ce Drăghici nu a reușit să reia în plasă un balon deviat de portar, deși avea colțul liber. Meciul s-a încheiat cu o remiză, la capătul unui joc în care slătinenii au fost clar dezavantajați de arbitraj. Brigada prezentă pe „1 Mai”, condusă la centru de bucureșteanul Horia Mladinovici, a părăsit terenul în huiduielile și fluierăturile tribunei, fiind escortată de forțele de ordine.

În tur, FC Olt Slatina s-a impus pe terenul celor de la CS Mioveni, grație golului marcat de Siminic. Pentru divizionara secundă slătineană urmează o deplasare dificilă, Gloria Bistrița fiind adversara din etapa a III-a a returului.

FC Olt Slatina: Mogoșanu, Giurcă (eliminat în min. 29), Crușoveanu, Gligor (cpt.), Siminic, Pavel (min. 70 Vîlcică), Quist (min. 90 Marincău), Huțanu, Ignea, Mihai Căpățână, Drăghici (min. 88 Ivănică).

CS Mioveni: Popescu, Cotigă, Pasăre, Olteanu, Stan, Negoiță, Răuță (min. 78 Biceanu), Popa (min. 63 Galan), Năstăsie, Ayza, Ciprian Tănasă (cpt.).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 12:59 Campionat
Pe aceeași temă