Sin a lovit decisiv pentru ca CSU să urce pe prima poziție

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 14:41 Campionat
Sin a lovit decisiv** pentru ca CSU să urce pe prima poziție

Formația orădeană de fotbal FC Bihor a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, jocul pe care l-a disputat în cadrul etapei a IX-a a Ligii a II-a.

Fotbaliștii orădeni au primit replica oltenilor de la CS Universitatea Craiova, formație care a reușit să se impună cu scorul de 1-0, grație unei execuții a lui Andrei Sin, jucător care a marcat în minutul 71 de la 25 de metri cu un șut din lateral în vinclul din stânga al porți apărate de Smaranda. Partida a prezentat în general o notă de echilibru, cu o ușoară superioritate a posesiei pentru olteni, dar ocaziile cele mai multe au aparținut gazdelor.

Fazele jocului au început cu șutul lui Ovidiu Bic, din minutul 5, de la 20 de metri, reținut de portarul Barac. În replică, în minutul 7, Cristian Ganea a tras puternic de la distanță, dar a respins Smaranda. În minutul 11, Raymond Lukacs a căzut în careu, dar arbitrul Sergiu Popa a apreciat că a simulat și i-a acordat cartonașul galben.

În minutul 25, în urma unei centrări de pe stânga a oltenilor, Pleșan, din 5 metri, a reluat defectuos pe lângă poartă. Opt minute mai târziu, în minutul 33, în urma unei lovituri libere executate de Sebastian Sfârlea de pe partea dreaptă, portarul Brac a boxat din fața lui R. Lukacs, pentru ca în minutul 38, în urma unei alte lovituri libere executate tot de pe dreapta și tot de Sfârlea, Pătrașcu să respingă din 6 metri.

După pauză, oaspeții au avut prima ocazie, prin Cristian Ganea, care a executat o lovitură liberă, în minutul 49, respinsă cu capul de Florin Lazăr. În replică, în minutul 50, Andrei Haș a șutat de la 23 de metri dar peste poartă.

În minutul 65, FC Bihor a ratat o ocazie uriașă, în urma unei lovituri de colț, execută de S. Ianc, mingea a ajuns în poziție bună la Florin Lazăr, care din 7 metri a șutat peste poartă.

Ce nu au reușit bihoreni, au izbutit însă oltenii, în minutul 71, printr-un șut de senzație a lui A. Sin, la vinclu, de la 25 de metri, și astfel oaspeții au trecut în avantaj pe tabelă, într-un moment de echilibru al jocului. După primirea golului, gazdele au încercat să revină, jucători au intrat în criză de timp, au cedat și nervilor și astfel, Dorin Mihuț a fost eliminat în minutul 84.

Pe final de joc totuși, orădeni puteau să înscrie, prin Ovidiu Bic, dar reluarea acestuia, ca de altfel, și a lui Haș, din minutul 88, și Ianc, din minutul 89, au ocolit cadrul porții.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

După victoria de la Oradea, craiovenii trec pe primul loc, în timp ce FC Bihor cu această înfrângere ajunge la -7 la adevăr și coboară pe locul 10. „Ne-am organizat 70 și ceva de minute, diferența astăzi a făcut-o o execuție, speram ca organizându-ne bine pe faza defensivă să reușim să îi prindem pe contraatac. Nu am reușit acest lucru”, a declarat, după joc, antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiț.

„Am fost un joc foarte bun și foarte util, de ambele părți. Sunt bucuros că am luat cele trei puncte. Mă așteptam la mai bine din partea băieților mei, dar odată cu marcarea golului și acumularea celor trei puncte, încep să mă gândesc la meciul următor”, a afirmat, la rândul său, tehnicianul oltenilor, Ovidiu Stângă.

FC BIHOR ORADEA
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
0-1

Sin ”72

Smaranda – Mihuț, Fl. Lazăr (cpt.), Letan, R. Lupu (Zs. Lukacs ”78) – A. Achim, Haș, Sfârlea – Ianc, R. Lukacs (Hadăr ”61), Ov. Bic
Antrenor: Gheorghe Ghiț
Eliminare: Mihuț ”83 (două galbene)

Brac – Cârjă, Fl. Pătrașcu, Ljubinkovic, I. Stancu – Gorovei (Dragu ”84), Pleșan (cpt.), Ad. Ionescu (Precup ”76), Cr. Ganea – Curelea, Oprița (Sin ”53)
Antrenor: Ovidiu Stângă

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 14:41 Campionat
Pe aceeași temă