Simona Halep, spectator de lux la meciul Metaloglobus – Farul. Cadoul primit de tenismenă de la echipa constănțeană

Marius ANGHEL 13 Nov. 2019, 18:05 Campionat
Simona Halep, spectator de lux la meciul Metaloglobus - Farul.** Cadoul primit de tenismenă de la echipa constănțeană

Tenismena Simona Halep (28 de ani) a fost spectator de lux, astăzi, la meciul desfășurat la București, în cartierul Pantelimon, între Metaloglobus și Farul Constanța, partidă ce a contat pentru etapa a 17-a a Ligii 2 și care s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 1-0.

Originară din Constanța, Simona Halep a fost invitata fostului internațional Ciprian Marica, în prezent finanțatorul clubului Farul. Tenismena a primit un tricou personalizat al echipei constănțene, având inscripționat cifra 1.

„La meciul de astăzi, avem un suporter special. Campioana noastră, Simona Halep! Cadoul nostru, un tricou personalizat pentru numărul 1″, a scris clubul FC Farul Constanța, pe pagina de Facebook.

Farul Constanța a pierdut cu 1-0 meciul cu Metaloglobus și a pierdut poziția a 3-a în clasamentul Ligii 2. Viorel Lică a înscris în proprie poartă, în minutul 14.

Simona Halep se află în vacanță, după ce a încheiat sezonul 2019 pe locul 4 WTA. La ultimul turneu al anului, românca a fost eliminată în faza grupelor la Turneul Campioanelor.

Marius ANGHEL 13 Nov. 2019, 18:05 Campionat
Pe aceeași temă