Sepsi OSK a pus stop la Mioveni seriei de 11 meciuri fără înfrângere. Suciu: „Încă nu am rupt gura târgului în deplasare”

Sepsi OSK a pus stop la Mioveni seriei de 11 meciuri fără înfrângere.** Suciu:

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și-a întrerupt seria de 11 meciuri fără înfrângere în deplasarea de la Mioveni. Sâmbătă, în etapa a 19-a a Ligii 2, gruparea covăsneană a cedat cu 2-0 în fața argeșenilor, încheind astfel turul așa cum l-a început, cu o înfrângere. După acest insucces, Sepsi OSK a rămas cu 34 de puncte și s-a îndepărtat la 8 puncte de liderul Juventus, dar ar putea cădea în urma rezultatelor din această etapă de pe locul 2 până pe 4, în cazul în care FC Brașov ia cel puțin un punct în jocul de luni cu CS Afumați.

CS Mioveni a deschis scorul relativ repede, din minutul 24, după ce Rădescu a executat un corner către bara a doua, mingea a fost recentrată către Eduard Stoica, iar fundașul a înscris cu o lovitură de cap, bifând astfel al doilea gol consecutiv pentru el, după ce runda trecută decidea jocul cu CS Afumați.

Covăsnenii au fost aproape de egalare în partea secundă a jocului, atunci când Ene (49) a șutat din 16 metri lateral stânga în bară, iar mingea ce a ricoșat la Hadnagy a fost trimisă apoi peste. Și celălalt fundaș al argeșenilor pe care îl cheamă tot Stoica (52), Ionuț, era pe punctul de a înscrie, dar a trimis peste poartă din poziție bună după ce a interceptat o minge centrată din corner.

S-a făcut însă 2-0 după un contraatac pe traseul Florescu – Ayza – Biceanu, ultimul a centrat slab, portarul a respins însă greșit, până la Ayza (60), care a reluat în plasă din vole. Iar diferența pe tabelă ar fi putut fi și mai drastică dacă Rădescu (88) nu ar fi ratat incredibil, singur cu portarul, după ce Ayza i-a pus mingea pe tavă.

Suciu: „Am prins o zi mai proastă. Ne-am bătut, în mare parte, singuri”

După meciul de la Mioveni, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, Valentin Suciu, a încercat să explice cauzele care au dus la acest eșec. „Am prins o zi mai proastă cu o echipă bine organizată, experimentată. Ocazii au fost, am avut o bară la 1-0, de exemplu. Consider că ne-am bătut, în mare parte, singuri. Am făcut greșeli individuale și colective. Din ocaziile pe care ni le-am creat nu am reușit să marcăm.

Mai avem o săptămână să ne pregătim până la meciul cu Brașov, suntem conștienți că e greu. Fiecare meci are istoricul lui. Jucătorii sunt profesioniști, noi i-am ales, știam ce pot, știam potențialul lor și-au adus aportul, au înțeles că fără muncă nu se poate. Încă nu am rupt gura târgului în deplasare, meciurile de acasă le pregătim altfel. În viața unei echipe se pot întâmplă multe. E imposibil să domini un campionat cu atâtea echipe și cu atâtea jocuri, dar încercăm să scoatem maxim din fiecare joc. Astăzi nu ne-a reușit. Putem să ne considerăm mulțumiți de parcursul echipei în acest sezon, dar întotdeauna ne dorim mai mult”, a spus Valentin Suciu în cadrul emisiunii Fotbal la matineu de la radio Sport Total FM.

Sepsi OSK a evoluat în meciul de la Mioveni în formula: Niczuly – Țepeș, I. Ursu, Rz. Damian, Dumbravă – M. Burlacu, Minciună, Tofan (Chiș 65), Huiban (I. Plămadă 67) – D. Ene, Hadnagy (cpt.). Rezerve neutilizate: Fejer – Jakab, Răduțoiu, Țuțu, Mitra.

În ultimele două etape rămase de disputat din 2016, primele din retur, Sepsi OSK va juca sâmbătă, de la ora 11:00, cu FC Brașov, iar apoi stă, deoarece ar fi trebuit să întâlnească Șoimii Pâncota.

Pe aceeași temă