Selymes îi dă croșeu președintelui Olimpiei: „E un individ cu care nu se poate lucra și nu aduce niciun plus clubului. Nu a adus niciun ban”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2017, 14:13 Campionat
Selymes îi dă croșeu președintelui Olimpiei:**

Înfrângerea de sâmbătă de la Ghermănești, 0-2 cu Sportul Snagov, a reprezentat pentru Olimpia al patrulea eșec consecutiv și coborârea pe unul dintre cele cinci locuri retrogradabile. Cum ruptura dintre președinte și antrenor era evidentă, iar suporterii n-au mai suportat și au cerut demisia tuturor din cadrul clubului, Tibor Selymes a fost primul curajos și și-a anunțat plecarea.

Fostul fundaș al naționalei venise cu planuri mari la Satu Mare, promisese în conferința de presă organizată alături de primar că Olimpia va trage la promovare, însă acum pleacă pe ușa din spate, după doar opt etape. Selymes a recunoscut conflictul cu Attila Karda, spune că i s-a reproșat în principal rezultatele din ultimele etape, cele patru înfrângeri consecutive, jocul slab, pregătirea deficitară a jucătorilor, neasumarea obiectivului, locurile 1-6 la final de campionat, însă a făcut și unele precizări în privința președintelui clubului.

„Nu eu am fixat acest obiectiv, locurile 1-6, ci domnul Karda fără să mă consulte. O echipă se construiește în timp, nu peste noapte. Cu lotul pe care îl are acum, Olimpia nu poate tinde decât la un loc de mijlocul clasamentului. Lotul actual a fost alcătuit în proporție de 90 la sută de Attila Karda. Dumnealui a adus cei mai mulți jucători, nu eu, fără să mă consulte. Toți cei trei jucători de origine franceză au jucat fotbal. Doi în Liga 3 din Franța, iar unul în Liga 2. Attila Karda este un individ cu care nu se poate lucra și nu aduce niciun plus Olimpiei. De când sunt eu la Satu Mare nu a adus niciun ban clubului”, a spus Selymes pentru Informația zilei.

Attila Karda este numit politic ca președinte la Olimpia Satu Mare și în afară de a cheltui banii publici și de aduce jucători nu face nimic altceva care să ajute clubul să avanseze în clasament.

După ce Tibor Selymes își va rezilia contractul cu Olimpia, echipa sătmăreană va fi condusă de cuplul de antrenori Zoltan Ritli – Mircea Bolba, primul în calitate de principal și al doilea ca secund. Aceștia, alături de antrenorul cu portari Mihai Ștețca, au condus deja primul antrenament, cel de luni.

După 8 etape desfășurate în Liga 2, Olimpia Satu Mare se află pe locul 16, retrogradabil, doar cu 7 puncte, având două victorii, un egal, cinci înfrângeri și un golaveraj negativ: 5-15. În următoarea etapă, Olimpia joacă sâmbătă, de la ora 12:00, pe teren propriu, cu UTA Arad.

Marius ANGHEL 19 Sep. 2017, 14:13 Campionat
Pe aceeași temă