Schimbare în etapa din weekend a Ligii 2. Meciul CS Mioveni – Chindia a fost reprogramat. Când se joacă acum

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 04 May. 2018, 02:12 Campionat
Schimbare în etapa din weekend a Ligii 2. Meciul CS Mioveni - Chindia a fost reprogramat.** Când se joacă acum

După modelul FC Argeș – CS Mioveni, și meciul CS Mioveni – Chindia Târgoviște a fost reprogramat. Deci inițial trebuia să se dispute sâmbătă, de la ora 11:30, partida va avea loc acum mari, de la ora 19:30.

Chindia Târgoviște, ocupanta locul 3 în Liga a 2-a după 32 de etape, va disputa marți seară, de la ora 19:30, următorul joc oficial, pe terenul celor de la CS Mioveni. Partida ar fi trebuit să aibă loc duminică, ora 11:30, însă federația și postul TV deținător de drepturi au decis reprogramarea pentru data de 8 mai.

„Pentru weekend se anunță temperaturi ridicate, probabil că ar fi fost foarte cald duminică la prânz. Va fi un meci interesant, mergem la Mioveni să câștigăm”, a comentat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, care a ținut să precizeze și că ultimul mare derby de pe „Eugen Popescu” dinaintea barajului pentru Liga 1, Chindia – Hermannstadt, se va disputa duminică, 13 mai.

Chindia a evoluat ultima dată într-un meci la lumina reflectoarelor pe 30 noiembrie 2017, 0-2 cu Astra Giurgiu în optimile Cupei României.

90% la baraj. Chindia se poate desprinde din nou pe locul 3

Altfel, Chindia și-a revenit după eșecurile cu Dacia Unirea Brăila (0-1) și FC Argeș (2-4) și a strâns șapte puncte din tripla cu Snagov (2-1), Metaloglobus (1-1) și Academica Clinceni (1-0), menținându-se în coada podiumului, cu șanse pur teoretice de a mai prinde promovarea directă, dar virtual calificată la barajul pentru Liga 1.

După 32 de etape, echipa din Târgoviște are șapte puncte avans peste FC Argeș, 65 față de 58, cât a strâns echipa lui Emil Săndoi, învinsă pe teren propriu marți de CS Mioveni, 1-0. Ecartul s-ar putea mări după etapa a 33-a, una în care Argeșul se deplasează la Sibiu (sâmbătă, ora 13:00), iar Chindia la Mioveni (marți, ora 19:30).

În cel mai bun scenariu, cu victorie la Mioveni, și cu condiția ca Argeșul să nu ia vreun punct pe terenul lui Hermannstadt, Chindia s-ar duce la zece puncte de echipa de pe locul 4, avans liniștitor în perspectiva participării la baraj. În ecuație apare și CS Afumați, locul 5 momentan (55p), care va juca în finalul sezonului atât cu FC Argeș (etapa a 35-a), cât și cu Chindia (etapa 36). De notat că Târgoviștea și FC Argeș mai au de jucat doar câte cinci meciuri, urmând să primescă, ambele, câte trei puncte la masa verde în contul meciurilor cu Olimpia Satu Mare.

Programul etapei 33 și meciurile care vor fi televizate:

sâmbătă, 5 mai, ora 11:00
Pandurii Târgu Jiu – Știința Miroslava    
UTA Arad – Foresta Suceava    
CS Balotești – Dacia Unirea Brăila    
Olimpia Satu Mare – Luceafărul Oradea             0-3

CS Afumați – ASA Târgu Mureș             3-0

sâmbătă, 5 mai, ora 12:00
Dunărea Călărași – Ripensia TimișoaraTelekomSport 1   

sâmbătă, 5 mai, ora 13:00
AFC Hermannstadt – FC Argeș DigiSport 1

sâmbătă, 5 mai, ora 17:00
ASU Politehnica Timișoara – Sportul Snagov    

duminică, 6 mai, ora 11:00
Academica Clinceni – Metaloglobus București TelekomSport 1

marți, 8 mai, ora 19:30
CS Mioveni – Chindia Târgoviște DigiSport 1

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 04 May. 2018, 02:12 Campionat
Pe aceeași temă