Scântei la Chindia după victoria chinuită cu juniorii Sportului!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Apr. 2013, 16:17 Actualizat: 01 Apr. 2013, 16:18 Campionat
Scântei la Chindia  după victoria chinuită cu juniorii Sportului!

Târgoviștea a obținut prima victorie din retur, 2-0 cu o garnitură a Sportului Studențesc în care s-au regăsit doar puști de 17-18, mezinul echipei fiind portarul Vâlceanu (1996). Chiar și în fața unor juniori, Chindia a avut reale probleme, încasând trei cartonașe galbene în prima parte a meciului și având nevoie de 63 de minute pentru a deschide scorul. Voduț a spălat rușinea, înscriind din centrarea lui Pătru, iar Verdeș, zece minute mai târziu, a închis tabela cu o lovitură de cap după o minge aruncată în careu de Dobre.

Sportul a deplasat la Târgoviște doar 12 jucători, care au mâncat câte un sandviș cu parizer înainte de meci. Trei puncte mari pentru Chindia, dar o evoluție, cel puțin în prima repriză, dezamăgitoare.

O mie de fani au înfruntat ploaia și vântul rece pentru a fi alături de favoriți pe stadionul Eugen Popescu.

Gică a fugit de presa dâmbovițeană!

Președintele onorific al Chindiei Târgoviște nu a oferit nicio declarație jurnaliștilor dâmbovițeni prezenți la stadion. Nu ar fi fost nicio problemă, nimeni nu îl poate obliga pe Popescu să vorbească presei locale, însă modul cum Baciul a tratat mass-media de la Târgoviște spune multe și, în egală măsură, lasă de dorit. În timp ce jurnaliștii îl așteptau la ieșirea de la vestiare, Baciul și-a sunat șoferul – nimeni altul decât fostul vicepreședinte Sorin Lungu – și l-a chemat la intrarea la tribuna I, pentru a evita să dea ochii cu ziariștii târgovișteni.

Înainte de a părăsi baza Chindiei, Popescu și-a făcut totuși timp să dialogheze cu reprezentanții unui post central de televiziune. În aceeași situație cu reprezentanții presei locale s-a aflat și președintele clubului, Mihai Trifan, care a organizat ca la carte primul meci al Chindiei în retur.

„Noi l-am așteptat pe Gică și am fi vrut să stea la tribuna oficială, lângă noi. Am pregătit totul, să fie bine. Dacă nu a vrut, asta e”, a declarat Trifan pentru liga2.ro.

Popescu a văzut meciul de la tribuna a doua, împreună cu Sorin Lungu și Sorin Rădoi. Se pare că Gică Popescu și Mihai Trifan s-ar fi contrat pe tema accidentării lui Sorin Rădoi. Oficial, căpitanul Chindiei ar fi suferit o ruptură de ligamente la Năvodari și ar putea rata finalul sezonului.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: Alexandru RAITA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Apr. 2013, 16:17 Actualizat: 01 Apr. 2013, 16:18 Campionat
Pe aceeași temă