Săracul fotbal zgribulit! Slobozia și Berceniul au oferit un spectacol mediocru

Marius ANGHEL 06 Oct. 2013, 16:16 Campionat

Vremea rece de sâmbătă a înghețat nu numai spectatorii ci și mare parte din joc. Mihalcea a început cu un atacant și a  terminat cu trei, iar Unirea a început meciul în ofensivă. Macare (2), L. Mihai (3) și Toma (14) au beneficiat de poziții favorabile, iar șuturile lor  l-au pus la grea încercare pe Teodor Meilă. Tânărul portar al Berceniului s-a descurcat cu succes și a  oferit la cei 20 de ani ai săi multă siguranță defensivei ilfovene.

După primul sfert de oră, dominația ialomițeană a continuat, dar ocaziile de gol au dispărut cu desăvârșire. 

În ciuda cursului jocului, un contraatac al oaspeților (71) petrecut pe partea stângă se încheie cu  centrarea în careu a lui Pătrașcu și golul lui Alin Nistor.

Mihalcea mută ofensiv sacrificând doi mijlocași, Mihai și Toma și introducând vârfurile Jianu și Gheorghe. Și pentru că „cine n-are bătrâni să-și cumpere” iar cine are să-i introducă în teren, Dumitru Gheorghe, 37 de ani prinde șutul care deschide în sfârșit poarta lui Meilă (90) și aduce Unirii un punct la care puțini mai sperau.

Este al doilea egal acasă realizat in extremis de echipa lui Mihalcea, după cel cu Rapid Suceava. ACS Berceni rămâne surpriza plăcută a acestui început de sezon, în vreme ce Unirea Slobozia alunecă pe locul 7 și privește cu emoții crescânde partida din următoarea etapă, cu Farul Constanța.

UNIREA SLOBOZIA
ACS BERCENI
1-1

D. Gheorghe ”90 / A. Nistor ”71

L. Dobre – C. Roșu, G. Lazăr, Fl. Tudorache, S. Stan – Macare (cpt.), Ivașcă – Ibrian (C. Dedu ”64), L. Mihai (Jianu ”73), C. Toma (D. Gheorghe ”83) – E. Nanu
Antrenor: Adrian Mihalcea

Meilă – Feraru, C. Sandu, Fâșie, Pazon (G. Ghinea ”86) – Al. Stan, A. Radu (cpt.), Pivniceru, Al. Pătrașcu – R. Cârstea (Voican ”76), A. Nistor (V. Ștefan ”88)
Antrenor: Marin Dragnea

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Marius ANGHEL 06 Oct. 2013, 16:16 Campionat
Pe aceeași temă