Săndoi vrea ca FC Argeș să aibă măcar într-un meci norocul Mioveniului. „Este curat ghinion, dar fotbalul, atunci când îți ia, o să-ți și dea înapoi”

Marius ANGHEL 02 May. 2018, 14:41 Campionat

FC Argeș și-a întrerupt seria de cinci victorii consecutive și de invincibilitate chiar în meciul pe care și-l dorea cel mai mult să-l câștige. Piteștenii au dominat derby-ul cu rivala CS Mioveni, au evoluat în superioritate numerică în ultima jumătate de oră, însă nu au putut înscrie. Ba, mai mult, la ultima față, jucătorii lui Emil Săndoi au primit gol, astfel că au trebuit să se recunoască învinși cu 1-0.

Săndoi a pus eșecul cu Mioveniul pe seama ghinionului. Antrenorul principal al alb-violeților consideră că înfrângerea este nemeritată și le-a transmis jucătorilor săi să învețe din aceste greșeli.

„După acest deznodământ, rămâi fără cuvinte. Cam ăsta este adevărul. Oricine ar fi în locul meu ar rămâne fără cuvinte. Mi-e greu să diger acest rezultat pentru că este total nemeritat. Cred că în a doua repriză adversarul de astăzi nu cred că a ajuns vreodată în careu. A avut un singur șut pe poartă în toată partida. Păcat de Dumnezeu să iei gol în ultimele secunde. Nici noi nu au avut inspirația pe care am avut-o în celelalte meciuri la finalizare. Nu pot să spun că nu ne-am creat ocazii. Ocazii au fost nenumărate, dar nu am reușit să înscriem. Acest lucru s-a văzut la final. Am făcut puține greșeli pe faza defensivă. Din păcate pentru noi, la ultima fază a acestui joc, am fost taxați. A fost o greșeală de marcaj și de poziționare. Ayza nu avea voie să centreze acolo. Marcajul pe care l-am făcut în careu nu a fost atât de strict cum trebuia”, și-a început discursul Săndoi.

„Fotbalul este nedrept câteodată, pentru că am avut nenumărate ocazii. Am întâlnit un portar care a fost în zi mare. A scos cred că 10-15 șuturi la poartă, din poziții ideale pentru noi, și destul de dificile pentru ei. Au fost o groază de mingi care au rămas în careu, dar nu am fost inspirați. Nu am intuit unde poate să devieze balonul ca să avem timp să-l introducem în poartă. Pe viitor trebuie să învățăm din astfel de momente. Noi am fost taxați o singură dată. E păcat pentru jucători, pentru efortul pe care l-au depus. Am o vârstă și sunt trecut prin multe. Din trei înfrângeri pe care le avem în acest retur de campionat, două au fost în ultimele secunde ale partidelor. Jocul de la Oradea și cel cu Mioveniul. Este curat ghinion, dar fotbalul, atunci când îți ia, mai devreme sau mai târziu, o să-ți și dea înapoi. Sper să avem și noi norocul pe care l-au avut adversarii noștri în partidele care urmează sau măcar într-o partidă”, a mai spus antrenorul echipei FC Argeș.

Fostul selecționer al naționalei de tineret regretă și că nu a putut să-i mulțumească cu un rezultat bun pe spectatorii piteșteni veniți în număr destul de mare la acest derby cu rivala județeană. „Vreau să le mulțumesc spectatorilor pentru că au venit la stadion. Vreau să mulțumesc galeriei. Chiar a fost o atmosferă de sărbătoare. Îmi pare rău că rezultatul nu a fost pe măsura atmosferei pe care ei au creat-o în tribune, dar sperăpm să ne revanșăm la jocurile care urmează. Mulțumesc încă o dată tuturor celor care au fost alături de noi. Cred că până la urmă a fost un spectacol frumos. Din păcate cu ghinion pentru noi”, a încheiat Săndoi.

Imediat după finalul meciului cu CS Mioveni, intervievat chiar pe teren de DigiSport, Emil Săndoi a fost victima unui moment penibil oferit de organizatori. La doar 10 minute după joc, nocturna a fost stinsă pe stadionul „Nicolae Dobrin”, astfel că interviul oferit televiziunii a trebuit să se oprească brusc, deoarece pe stadion era întuneric beznă. Săndoi chiar a glumit pe această temă.

CITEȘTE ȘI: Mioveniul a dat lovitura la ultima fază în derby-ul cu FC Argeș. Eftimie explică succesul: „Câteodată, fotbalul poate e nedrept”. Nu se aștepta să revină are repede la Pitești

CS Mioveni câștigă derby-ul cu FC Argeș în ultima secundă, după un final dramatic, cu eliminate și penalty apărat. Eftimie își învinge fosta echipă

Foto: fb Fobal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 02 May. 2018, 14:41 Campionat
Pe aceeași temă