Săgeata începe returul cu dreptul!

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 15:30 Campionat

În prima etapă a returului, Săgeata Năvodari a întâlnit pe propriul teren pe satelitul lui Dinamo București, de care trecut cu scorul de 2-0. După o primă repriză în care situațiile de poartă au fost puține, elevii lui Constantin Gache au ieșit de la cabine mai motivați și au reușit să câștige partida prin golurile marcate de Marius Tigoianu, în minutul 70, și Valentin Apostol, în minutul 86, din penalty.

Cu această victorie, Săgeata intră din nou în lupta pentru promovare și urcă pe locul trei în clasament, cu 22 de puncte, cu 4 puncte mai puțin decât liderul CF Brăila.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Săgeata a declarat: „Sunt bucuros că am obținut cele trei puncte. Este adevărat că nu am practicat cel mai bun fotbal astăzi, dar importantă este victoria. Avem o deplasare grea etapa următoare, dar mergem la Buftea să câștigăm și să ne menținem cât mai sus în clasament.”

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI – DINAMO II BUCUREȘTI 2-0
Tigoianu ”70, V. Apostol ”86 – pen.

Gordin – I. Filip, Goșa, Fl. Popa (cpt.), Anițoiu – V. Apostol, Coconașu (Bozeșan ”89) – Diaby, Vezan, Ologu (Tigoianu ”49) – D. Zaharia (Șicu ”87)
Antrenor: Constantin Gache

Râmniceanu (cpt.) – Homei, V. Lică, M. Ioniță, Burnea – Lemac, Al. Roman (Jugaru ”67), Dobrosavlevici, Cazacu (Cr. Ciobanu ”75) – R. Stănescu, Balint (D. Buia ”80)
Antrenor: Ion Moldovan

Articol și foto de Alexandru RAITA

 

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă