Sabău: „Toți așteaptă să vadă un joc spectaculos, dar trebuie să ne adaptăm la ce jucători avem”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 00:13 Campionat
Sabău:**

După ce echipa sa a reușit să încheie anul 2013 cu o victorie împotriva uneia dintre contracandidatele la un loc în primele șase, 1-0 cu Olimpia Satu Mare, antrenorul ASA Târgu Mureș, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat mulțumit de atitudinea și dăruirea jucătorilor săi.

Seria de șapte partide fără înfrângere și ocuparea primului loc într-un clasament al partidelor directe cu cele cinci adversare, ASA poate pregăti în liniște finalul sezonului.

„A fost un joc câștigat cu multă dăruire și voință. Ne doream să încheiem anul cu un joc bun, să avem o vacanță liniștită, să ne putem face planuri de viitor, să ne organizăm mai bine decât am făcut-o până acum. Toată aprecierea mea pentru echipă, pentru felul în care s-au dăruit. Nu ne-a fost ușor cu patru jocuri într-o săptămână, cu drumuri lungi și meciuri pe terenuri impracticabile cum a fost la Reșița, dar sunt mulțumit de felul în care jucătorii s-au conformat cerințelor mele. Toți așteaptă să vadă un joc spectaculos, dar trebuie să ne adaptăm la ce jucători avem și ce pot oferi aceștia, pentru că avem nevoie și de puncte”, au fost cuvintele tehnicianului mureșenilor.

Se anunță schimbări în următoarele zile

Sabău a anunțat că are intenția de a face schimbări în lot în următoarea perioadă, dar aceste aspecte vor fi condiționate de posibilitățile clubului, iar selecția intenționează s-o facă foarte riguros.

„Avem nevoie să ne întărim lotul, dar aceasta se va întâmpla în perioada următoare, când ne vom așeza la discuții cu conducerea. Practic nu voi avea vacanță, trebuie să-mi stabilesc strategia pentru perioada următoare împreună cu cei responsabili, să vedem și ce posibilități avem. Vor fi schimbări, trebuie să facem cât mai puține greșeli, în play off vor fi meciuri foarte grele și avem nevoie de calitate. Jucătorii care ar urma să vină trebuie să fie peste ceea ce avem acum. Eu am fost jucător de atac, am gândit pentru atac, dar cer jucătorilor mei ceea ce văd eu că știu să facă, dacă le cer altceva, pierdem jocul. De exemplu, la Timișoara am reușit să alcătuiesc o echipă cu cea mai bună posesie, cu cele mai multe ocazii și goluri înscrise, la Bistrița am avut un lot cu care mă puteam bate cu oricine, am încheiat pe locul șase, dar aveam cu cine. Acest lucru mi-l doresc și aici, să avem calitate și până în prezent sunt mulțumit de ceea ce am realizat cu lotul avut la dispoziție. Trebuie să mă adaptez la posibilități, dar fiecare trebuie să înțeleagă să dea tot ce are mai bun, pentru a și aștepta să primească”, a precizat Sabău.

Articol și foto de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 00:13 Campionat
Pe aceeași temă