Sabău: „Am fost foarte dezamăgit de prima repriză și nici nu le-am zis nimic la pauză”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 18:02 Campionat

ASA Târgu Mureș a obținut a doua victorie de la reluarea returului, acum cu Minerul Motru. Contra gorjenilor succesul a fost oarecum asemănător cu cel de la Craiova, echipa lui Sabău fiind condusă la pauză și revenind în a doua repriză. Totuși, ASA a învins ieri la scor, marcând de patru ori în al doilea mitan.

Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut după meci că se aștepta la un joc mai ușor și că a fost foarte dezamăgit de evoluția din prima repriză a fotbaliștilor săi. Tehnicianul spune că relațiile de joc încă suferă.

„Am avut un joc mai greu decât mă așteptam. Problemele nu au fost de ordin fizic, ci mental. Le-am spus băieților că trebuie să trateze jocul cu maximă seriozitate, chiar dacă adversarul se află pe ultimul loc și noi avem câteva probleme medicale. Nu am reușit să înscriem în prima repriză, deși am avut câteva situații foarte clare și a venit acel gol, care ne-a surprins. Am fost foarte dezamăgit de prima repriză și nici nu le-am zis nimic la pauză. Am abordat a doua repriză cu altă determinare și eram convins că până la urmă adversarul va ceda. Jucătorii sunt pregătiți, joacă cu entuziasmul pe care mi-l doresc, dar mai avem de lucru pentru a pune la punct relațiile de joc, unde suferim încă. La urma urmei, consider că este o victorie meritată și importantă, ca fiecare și acum ne rămâne să pregătim cu mare atenție jocul de săptămâna viitoare de la Slatina”, a spus după joc Ioan Ovidiu Sabău.

„M-am temut de acest joc, deoarece știu din experiența de jucător cât de greu este să te motivezi când întâlnești echipa de pe ultimul loc.”
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor ASA Târgu Mureș

Citește și Daniel Stanciu: „La pauză, Neluțu Sabău a intrat în ei puțin și i-a trezit la realitate” sau Zahiu: „Nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne vedem în continuare de drum”

Articol scris de Mihai VEREȘ
Foto: Valics LEHEL

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 18:02 Campionat
Pe aceeași temă