Sabău a decis cine va antrena „U” Cluj până în 2019. „Va fi omul care va conduce echipa până la finalul anului”. Ce s-a întâmplat la negocierile cu Lobonț

Sabău a decis cine va antrena

Universitatea Cluj a câștigat cu 4-0 meciul cu ACS Poli Timișoara, în ultima partidă din Liga 2. A fost primul meci în care a stat pe bancă Mircea Cojocaru, după demiterea lui Adrian Falub, iar ultima decizie a conducerii este ca acesta să pregătească echipa până la finalul acestui an.

„U” Cluj mai are de disputat opt partide în 2018, incluzând meciul din Cupa României, cu Astra, pe care îl va desfășura mâine, de la ora 19:00, pe teren propriu.

Creditul care i se acordă lui Mircea Cojocaru nu întrerupe însă negocierile pe care clujenii le poartă cu posibili înlocuitori. S-a exclus doar posibilitatea ca următorul tehnician să preia echipa până în pregătirea de iarnă. Cu toate acestea, Ioan Ovidiu Sabău a confirmat la Look Sport că își dorește să anunțe cine va fi noul antrenor al lui Universitatea, în cel mai scurt timp.

„Noi vrei să găsim soluții, sper ca în două-trei zile, dar Cojocarul va fi omul care va duce echipa până la finalul anului. Sper ca în cel mai scurt timp să avem antrenorul care să conducă din iarnă”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, managerul general al clubului clujean.

Preluarea echipei în pauza competițională a fost una dintre cerințele majorității antrenorilor cu care clujenii au negociat. Cele mai importante nume vehiculate au fost Iordănescu jr., Bergodi, Gâlcă, Niculescu, Laszlo Balint și Lobonț.

După 14 etape desfășurate în Liga 2, „U” Cluj are 27 de puncte și se află pe locul 6, la cinci puncte în spatele liderului Chindia și la trei de Clinceni și Snagov, echipele clasate pe locurile 2, respectiv 3. În etapa a 15-a, Universitatea joacă duminică, de la ora 12:00, la Arad, cu UTA (locul 8, cu 23 de puncte). Până atunci, clujenii au meci miercuri, de la ora 19:00, pe teren propriu, în optimile Cupei României, cu Astra.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

Pe aceeași temă