„Să nu-l mâniem pe Cel de Sus, punctul cucerit are valoarea lui”

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 17:34 Campionat

Dunărenilor le merge bine cu Tavi Grigore. De când la cârma echipei a fost instalat fostul petrolist lucrurile merg excelent la echipa din eșalonul al doilea. A câștigat la Suceava, a bătut Farul la scor și acum a adus un punct din Capitală. Șapte puncte din nouă, iată o performanță care a pus, oarecum, echipa la adăpost de grijile retrogradării.

După cum s-au desfășurat „ostilitățile” cu Dinamo II, oaspeții se pot considera nemulțumiți. „Am dominat majoritatea timpului, am avut și ocazii, însă tabela s-a încăpățânat să rămână neatinsă. Cea mai clară situație de a înscrie a avut-o Chipirliu (min. 15) șutul său fiind rezolvat in extremis de portarul dinamovist. Dar să nu-l mâniem pe Cel de Sus, punctul cucerit în acest meci are valoarea lui, care la finalul campionatului ne va ajuta, cu siguranță”, a declarat tehnicianul dunărenilor. Să reamintim că în tur, la Galați, Dunărea s-a impus foarte clar, cu 3-0.

Grigore a trimis în teren un „unsprezece” apropiat celui care a învins Farul, cu 4-1, în etapa precedentă. Nu a putut fi folosit Cucu – accidentat, în rest echipa a prezentat următoarea alcătuire: Olaru – Cristescu, Panait, Șomodean, Cristea – Chebac, Negoescu – Voicu, Chipirliu, Apostol – Enache. Au mai intrat Ousmane Gueye, Radu și Grosu.

În runda viitoare – pe 3 mai, în Vinerea Mare – FCM Dunărea va juca pe teren propriu, în compania ACS Buftea.

Sursa: Viața Liberă

Foto: Marius ANGHEL
 

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 17:34 Campionat
Pe aceeași temă