„Să dea Dumnezeu să ne trezim repede”

21 Aug. 2011, 11:01 Campionat

Având obiectiv promovarea, Alro Slatina a început prost sezonul, înclinându-se cu scorul de 2-1 pe terenul celeilalte reprezentante a județului, FC Olt.

Pe lângă eșecul înregistrat, gruparea pregătită de Corneliu Papură a suferit mult și la capitolul idée de joc, jucătorii având o evoluție sub așteptări. Președintele Jane Nițulescu s-a arătat extrem de dezamăgit de maniera în care „aluminiștii” au abordat partida, oficialul fiind de părere că au tratat jocul cu superficialitate.

„Totul a mers prost. Felicit echipa învingătoare. Jucătorii lui Alro Slatina, întreaga echipă trebuie să înțeleagă că modestia și munca te pot duce la rezultate. Dacă vii cu ideea că ai câștigat dinainte se întâmplă ce s-a întâmplat astăzi. Să dea Dumnezeu să ne trezim repede ca să nu fim obligați să ne schimbăm obiectivul. M-a suprins cât de prost am jucat, însă FC Olt m-a suprins prin dăruire, prin atitudine pe care aș fi vrut să le aibă echipa CS Alro. Prin jocul pe care l-au prestat astăzi nu au arătat că sunt o echipă care vrea să tragă la promovare. Campionatul este lung, dar va trebui să ne trezim, nu știu cum, dar trebuie. Rezultat meritat pentru FC Olt, e normal rezultatul pentru noi la prestația pe care am avut-o”, a declarat președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu.

sursa: Gazeta Nouă

21 Aug. 2011, 11:01 Campionat
Pe aceeași temă