S-a sucit FC Argeș? Antrenorul Eduard spune că echipa sa nu-și dorește amânarea ultimelor două etape din acest an: „Acum este totul bine, și jucătorii, și antrenorii”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2017, 18:18 Campionat
S-a sucit FC Argeș?** Antrenorul Eduard spune că echipa sa nu-și dorește amânarea ultimelor două etape din acest an:

FC Argeș se află printre cele 15 cluburi din Liga 2 care au trimis o adresă către FRF prin care solicită ca ultimele două etape programate în acest an să fie amânate pentru la primăvară. Asta reiese din declarația oferită marți pentru Liga2.ro de Auraș Brașoveanu, unul dintre cei doi membri reprezentanți ai Ligii 2 în CEx. Singurele cluburi care nu doreau amânarea erau primele trei clasate, AFC Hermannstadt, Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște, și ASU Politehnica Timișoara (locul 7), în timp ce Metaloglobus București s-a abținut, pentru că e nehotărâtă.

Între timp, se pare că FC Argeș s-a răzgândit asupra acestei decizii sau, cel puțin, asta se înțelege din mesajul transmis de antrenorul Augustin Eduard. Ori interimarul nu știe ce fac conducătorii clubului.

„Noi încă nu am fost anunțați dacă se vor mai juca sau nu cele două etape din retur. Meciul de la Arad este ultima etapă din tur. Eu știam că se vor mai juca încă două meciuri în afară de această partidă. În deplasare, la Pandurii, și acasă, cu ASU Poli Timișoara. Pe 2 și pe 9 decembrie. Eu îmi doresc ca aceste două partide să se dispute acum și nu în primăvară. Sunt meciuri grele, dar prima etapă din 2018 este programată pe 24 februarie. Acum mi-am dat geaca jos când am venit la stadion, că a ieșit soarele. În România este imposibil ca în ianuarie și februarie să nu rămână măcar gheața de la zăpada care probabil va fi. Acum echipa este bine, și jucătorii, și antrenorii. Toată lumea este mult mai liniștită față de acum câteva săptămâni când am preluat echipa”, a spus Eduard, care nu știe că o decizie în acest send se va lua abia la mijlocul săptămânii următoare, miercuri, în cadrul ședinței Comitetului Executiv al FRF.

FC Argeș se află pe locul 9 în Liga 2, cu 25 de puncte, după desfășurarea a 18 meciuri, iar în ultimele trei etape rămase de disputat în acest sezon va întâlni pe UTA Arad (deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00), Pandurii Târgu Jiu (d, 2 decembrie) și ASU Politehnica Timișoara (a, 9 decembrie). Șanse mari de amânare pentru la anul are doar ultima etapă programată în 2017.

 

Marius ANGHEL 23 Nov. 2017, 18:18 Campionat
Pe aceeași temă