S-a dus invincibilitatea Reșiței! Gafa lui Zimmermann a costat-o toate punctele pe CSM în deplasarea de la Daco-Getica. „Avem jucători cărora li se vede limita”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2019, 19:02 Campionat
S-a dus invincibilitatea Reșiței! Gafa lui Zimmermann a costat-o toate punctele pe CSM în deplasarea de la Daco-Getica.**

CSM Reșița era una dintre cele cinci echipe invincibile după desfășurarea primelor trei etape, alături de SCM Gloria Buzău, UTA, Turris-Oltul și CS Mioveni. Bănățenii, la fel ca arădenii, și-au pierdut acest statut odată cu încheierea meciului desfășurat în weekendul trecut. Nou-promovata a jucat la București, cu Daco-Getica, acolo unde a cedat cu 1-0, după ce a încasat gol încă din minutul 8, de la Gabriel Răducan, după o degajare direct în acesta a portarului Cristian Zimmermann.

La fel ca ASU Poli, CSM Reșița a pierdut și ea în fața unei echipe pe care nu au luat-o atât de în serios înaintea paridei.

La final, antrenorul Leontin Doană a spus că Reșița a controlat meciul de la un capăt la altul și a dat vina pe acest eșec pe ratările jucătorilor săi.

„Așa se întâmplă atunci când ai cinci-șase ocazii clare singur cu portarul și nu marchezi la jocurile din deplasare. Fotbalul te condamnă când ratezi atâtea ocazii. În primele trei meciuri n-am avut atâtea ocazii de gol. Din păcate, s-a ratat, aceasta este valoarea jucătorilor în fața porții. Este păcat de jocul nostru, iar, după părerea mea, consider că am dominat meciul de la început și până la sfârșit. Am luat gol pe greșeli personale. Fundașul central a pasat la portar, portarul a vrut să degajeze, a șutat în adversar și am primit gol. Din acel moment am dominat jocul, am avut ocazii, dar, dacă nu reușim să înscriem, degeaba ne străduim să ajugem în careu”, a spus Doană, citat de Caraș Online.

Antrenorul Reșiței a găsit repede și vinovații: absenții pentru acest meci, dar și fundașul adus de la UTA, Alexandru Manea, care nu este pregătit fizic și pe care l-a schimbat încă din prima repriză. „Pe Manea l-am schimbat înainte de pauză și cred că ar fi trebuit să-l schimb și mai repede. Se vede că nu este încă în ritm, el n-a prins lotul în primele trei etape. Laurențiu Breșneni este accidentat, Cristi Danci a avut un eveniment în familie și de aceea am apelat la serviciile lui Manea. Am zis să-i acord o șansă, dar, din păcate, la acest meci nu s-a ridicat la nivelul jocului. Faza din care am primit golul este una de cascadorii râsului și nu prea poate fi explicată. Avem jucători cărora li se vede limita. Cele 12 cartonașe galbene care s-au dat la acest meci consider că s-au dat pe bună dreptate și n-am ce să-i reproșez arbitrului. Este păcat de acest joc, pentru că l-am dominat, dar se întâmplă să și pierdem. Asta este, mergem înainte”, a mai declarat Doană.

Reșița rămâne astfel cu 7 puncte după patru etape și ocupă locul 4. Următorul meci în campionat îl are duminică, de la ora 13:30, acasă cu Rapid, echipă cu același număr de puncte, dar cu un golaveraj inferior. Până atunci însă, CSM joacă miercuri, de la ora 17:30, la Inter Petrila, în turul 3 al Cupei României.

Marius ANGHEL 26 Aug. 2019, 19:02 Campionat
Pe aceeași temă