Roland Niczuly le-a dat mari emoții covăsnenilor. Portarul a gafat incredibil și a readus Foresta în meci. Ce a făcut | FOTO

Marius ANGHEL 20 May. 2017, 21:28 Campionat

Eșalonul secund a oferit astăzi gafa sezonului în fotbalul românesc! Sepsi s-a deplasat la Suceava pentru partida cu Foresta din cadrul etapei cu numărul 35. În minutul 70, la scorul de 3-1 pentru covăsneni, portarul Roland Niczuly a reaprins partida cu o fază de cascadorii râsului.

Jucătorul crescut la Universitatea Cluj a scăpat în poartă un șut deviat, pe care a încercat să-l prindă din săritură. Bogdan Rusu a preluat cu latul la 17 metri centrat, a tras la semi-înălțime, mingea a fost deviată de Răduțoiu și se îndrepta spre poartă, părând că nu îi va da probleme golakeeperului. Niczuly a sărit să prindă mingea sub transversală, însă cum aceasta era învârtită, a scăpat-o în sus, apoi în propria poartă. Scorul a devenit astfel 3-2, iar gazdele au forțat apoi egalarea.

Totuși, Sepsi s-a impus cu 4-2 în final, după ce Vlad Bujor a scăpat pe contraatac în minutul 90+4 și l-a învins pe Hînțăscu.

Până la gafa lui Niczuly, pentru Sepsi înscriseseră Attila Hadnagy (18), Ionuț Ursu (45) și Issa Thiaw (53 – pen.), în timp ce pentru Foresta marcase Bogdan Rusu (42).

Cu această victorie, Sepsi a urcat pe locul 2 în clasament, e principala favorită să obțină al doilea loc promovabil direct și a pus mare presiune pe UTA Bătrâna Doamnă pentru meciul de duminică, de la ora 19:00, de la Timișoara, cu marea rivală ASU Poli. Chiar dacă va câștiga și va reveni pe locul 2, echipa arădeană tot nu e favorită să ocupe în final această poziție, fiindcă Sepsi are un meci în minus disputat.

 

 

Marius ANGHEL 20 May. 2017, 21:28 Campionat
Pe aceeași temă