„Rivalitățile locale trebuie să dispară pentru ca UTA și FC Argeș să revină acolo unde le este locul”

02 Jun. 2012, 10:27 Campionat

FC Argeș a pierdut fără drept de apel disputa de la Arad, din ultima etapă a ediției 2011-2012 a Ligii a II-a la fotbal. Practic, piteștenii nu au apărut în preajma porții lui Smaranda decât în startul partidei, rezumându-se în rest la un joc de așteptare.

„Din punctul nostru de vedere, nu ne așteptam la mai mult de la acest meci. Am încercat să punem probleme adversarului, să avem partitura noastră, dar atâta putem la această oră. Totuși, consider că este exagerat scorul înregistrat la finalul partidei. Mai degrabă ar fi fost corect un 1 sau 2 la 0. Felicit echipa gazdă pentru rezultat, dar, după cum ați văzut, am folosit mulți jucători tineri, chiar și unul născut 1996, pentru că vrem să vedem ce potențial au acești copii. Nu mai contează în acest moment rezultatul , sper doar ca anul viitor ambele formații să ne batem la promovare”, a punctat Viorel Dumitrescu.

Din două formații obișnuite cu succesele în fotbalul românesc, FC Argeș și UTA au ajuns să se bată în mediocritatea ligii secunde. „Trebuie să lăsăm rivalitățile locale la o parte și să punem umărul atât la Pitești, cât și la Arad, pentru ca aceste două echipe să ajungă acolo unde le este locul. Cel mai mult la fotbal contează baza materială, de asta avem nevoie să ne batem la promovare. Era greu să ajungem pe locul trei, pentru că nu am avut parcursul din tur, însă în primele cinci formații ar fi trebuit să terminăm. Asta e, o luăm de la capăt la anul”, a adăugat antrenorul „alb-violeților”.

Sursa: Sport Arad

02 Jun. 2012, 10:27 Campionat
Pe aceeași temă