Ripensia și-a numit antrenor interimar după demisia lui Steop. Schimbări au avut loc și în staff

Marius ANGHEL 24 Oct. 2017, 11:34 Campionat

Ripensia Timișoara și-a numit antrenor interimar după demisia lui Remus Steop. Radu Suciu se va ocupa de antrenamente săptămâna aceasta, una în care timișorenii au meci sâmbătă, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, formația antrenată de Dan Alexa care are 10 victorii consecutive.

Radu Suciu a fost primul antrenor al echipei de la reînființarea Ripensiei. Fostul portar de la Poli și CFR Timișoara a rămas în cadrul clubului după ce a preferat să-l lase pe Cosmin Stan ca antrenor, și a ocupat funcția de director tehnic. Radu Suciu s-a ocupat de echipa Primavera, din Liga a 5-a, dar și de noul proiect Academia Ripensia, dedicat juniorilor. Cel mai probabil, revenirea lui Suciu pe bancă va aduce și un nou sistem de joc, bazat și mai tare pe posesie. Sâmbătă, cel mai probabil, Ripensia nu va mai juca în 4-4-2, sistem utilizat de Steop aproape în permanență.

Alte schimbări în staff. Clubul Ripensia, în continuare scump la vorbă

Deocamdată, rămâne de văzut când va veni un antrenor nou și cine va fi. Plecarea lui Remus Steop nu este singulară. Secundul Orlando Trandu îl va urma pe fostul tehnician. Deocamdată, nu am putut afla dacă și alți membri din staff vor pleca, întrucât nici ieri, nici azi, președintele Radu Ienovan nu a răspuns apelurilor telefonice. De asemenea, nu este sigur nici cine va fi secund de acum încolo.

Momentan, Ripensia a căzut pe locul 10 în Liga 2, iar, sâmbătă, meciul cu Dunărea Călărași, echipă de pe locul 2, începe la ora 12:00.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 24 Oct. 2017, 11:34 Campionat
Pe aceeași temă