„Rezultatul nu este echitabil, trebuia să câștige Slatina”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 16:07 Campionat

Doi foști jucători aluminiști, Ionuț Stancu și Marius Pasăre, au revenit vineri pe stadionul „1 Mai”, dar de această dată ca adversari, FC Olt Slatina primind vizita formației CS Mioveni.

Fundașul Marius Pasăre, care a marcat golul egalizator pentru CS Mioveni, a declarat că a avut emoții la revenirea sa la Slatina și susține că rezultatul obținut la malul Oltului nu este echitabil.

„Rezultatul nu este echitabil, trebuia să câștige Slatina, pentru că a avut multe ocazii. Am întâlnit o echipă solidă, dar gazdele nu au avut noroc. De la acest joc noi ne vom regăsi, am pornit pe alt drum cu Flavius Stoican, am avut o înfrângere, acum am obținut un egal, urmează o victorie cu Damila Măciuca. Nu se pune problema să retrogradăm. Ușor-ușor ne revenim. Când ești la greu lumea te îngroapă, când apar rezultatele suntem aplaudați. Golul îl dedic fanilor echipei Piatra-Olt”, a spus Pasăre.

Jucătorul și-a amintit de perioada petrecută la Alro Slatina și a ținut să le mulțumească oamenilor implicați în acest proiect în perioada 2010-2012.

„Îmi aduc aminte că atunci era mult mai multă lume în tribune, lumea ne aplauda. Alro Slatina a însemnat foarte mult pentru mine. Am amintiri frumoase la Slatina, dar și rezultate. Îmi aduc aminte de meciul cu Vaslui și alte partide frumoase. Țin să le mulțumesc lui Corneliu Papură și Jane Nițulescu și nu în ultimul rând lui Paul Stănescu și Ciugulea”, a spus Marius Pasăre.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 16:07 Campionat
Pe aceeași temă