Revanșa așteptată la Târgoviște de doi ani! Chindia e gata să o bată pe UTA pentru a răzbuna ratarea barajului din 2016

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 13 Oct. 2018, 18:57 Campionat
Revanșa așteptată la Târgoviște de doi ani!** Chindia e gata să o bată pe UTA pentru a răzbuna ratarea barajului din 2016

Chindia joacă duminică la prânz, de la ora 13:00, cu UTA Arad, formație aflată acum la mijlocul clasamentului în Liga a 2-a și care i-a „furat” Târgoviștei locul la baraj în 2016, după o victorie dubioasă la Brașov (3-2) în ultimele minute ale ultimei runde.

Chindia vine după o serie de patru victorii în campionat, 5-1 cu SSC Farul, 1-0 la Brăila, 4-2 cu Ripensia și 3-1 la Timișoara, și nu concepe vreun pas greșit în lupta pentru promovarea în Liga 1, într-o etapă în care Snagovul s-a împiedicat la Târgu Jiu.

„Atmosfera e bună, cu toții ne dorim victoria. În afara lui Cherchez, suspendat, Viorel Moldovan poate alinia cei mai în formă jucători. Pe noi nu ne interesează ce fac contracandidatele, important este să câștigăm meciul de duminică. Îi așteptăm la stadion pe suporteri”, a prefațat președintele Marcel Ghergu disputa cu echipa din Arad, care a ajuns încă de vineri la Târgoviște și s-a antrenat pe islazul de la Aninoasa înainte de jocul oficial cu Chindia.

Amintiri din 2016

Echipa Târgovișteană a dat de pământ cu UTA acum doi ani și jumătate, într-un joc din finalul campionatului, disputat pe „Eugen Popescu”. Popa, Cherchez și Honciu au marcat în respectivul joc, încheiat pe o ploaie torențială. În play-off, Chindia a remizat acasă, 1-1 cu UTA, și a pierdut la Arad, 1-3, pentru ca în ultima rundă a sezonului să rateze barajul după un meci cu cântec al arădenilor la Brașov, 3-2.

În sezonul 2016-2017, Chindia a cedat pe teren propriu, 0-3 și a remizat în deplasare, 2-2 cu UTA, pentru ca în stagiunea trecută să piardă și pe „Eugen Popescu”, 0-1, și la Șiria, 1-2.

Înaintea meciului de acum, din etapa a 12-a, Chindia se află pe lcoul 4, cu 23 de puncte și poate urca pe locul 3, la un punct în spatele primelor două clasate, în cazul în care câștigă duminică. UTA e pe locul 10, cu 19 puncte, și poate urca cel mult, cu o victorie, pe locul 5.

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 13 Oct. 2018, 18:57 Campionat
Pe aceeași temă