Respinsă la licență, Săgeata își explică eșecul: „Am depus actele târziu”

Mihai Andries 02 Jun. 2013, 18:18 Campionat
Respinsă la licență, Săgeata își explică eșecul:**

Oficialii echipei de pe litoral au făcut deja apel la decizia Comisiei de Licențiere conduse de Viorel Duru, care a spus că un răspuns final în ceea ce privește promovarea Săgeții va fi luat la începutul săptămânii viitoare.

„Nu am luat, în primă instanță licența, din cauza unui act care prevedea protocolul dintre noi și Oțelul Galați, echipă pe stadionul căreia ar fi urmat să ne jucăm noi partidele de pe teren propriu. Trebuia să depunem niște hârtii conforme cu originalul. Noi le-am depus, dar după ce a trecut termenul. Am avut la dosar protocolul de colaborare dintre noi și Oțelul, dar a trebuit să ducem niște acte mult mai complete, cu plan de evacuare, cu omologare, cu schițe, cu tot. Am făcut apel și avem încredere că totul decurge bine.  Așteptăm un răspuns până la finele săptămânii viitoare”, a declarat Mihai Terzi, directorul sportiv al echipei.

Teoretic constănțenii nu ar trebui să aibe emoții în privința deciziei Comisiei de Licențiere pentru că stadionul din Galați, pe care Săgeata ar urma să dispute partidele de pe teren propriu este omologat, are plan de evacuare corespunzătoare Ligii 1, iar acest lucru este confirmat de faptul că Oțelul Galați a primit licența pentru următoarea ediție a Ligii 1 la fotbal.

 

Articol și foto de Alexandru RAITĂ‚

Mihai Andries 02 Jun. 2013, 18:18 Campionat
Pe aceeași temă