Reșița are două mari absențe pentru meciul cu Daco-Getica. Doană: „Ne dorim să ne întoarcem acasă cu cel puțin un punct”

Marius ANGHEL 22 Aug. 2019, 19:34 Campionat
Reșița are două mari absențe pentru meciul cu Daco-Getica.** Doană:

Invincibilă în primele trei etape din Liga 2, însă fără punctaj maxim, nou-promovata CSM Reșița e încrezătoare că își va continua seria bună și după meciul pe care îl are programat la finalul acestei săptămâni, sâmbătă, de la ora 11:00, la București, cu Daco-Getica. Rosso-nerii vor întâlni un adversar care abia runda trecută au câștigat primele puncte în acest sezon, după succesul surpriză de la Timișoara, 1-0 cu ASU Politehnica, însă care e în continuare pe loc retrogradabil.

Antrenorul Leontin Doană își face însă griji înaintea acestui joc, mai ales că nu se va putea baza pe doi dintre jucătorii de bază, ambii mijlocași centrali.

„După cum se știe, Daco-Getica a câștigat la Timișoara în etapa trecută și a acumulat primele trei puncte. Din păcate, noi avem probleme de lot pentru acest joc. Laurențiu Breșneni (foto, în dreapta) s-a accidentat la jocul cu Pandurii, iar Cristi Danci are un eveniment în familie. Drept urmare, ne vor lipsi la meciul cu Daco-Getica cei doi mijlocași centrali ai noștri. Deocamdată, jucătorii nu resimt oboseala, ba din contră, cu fiecare meci pe care-l jucăm, elevii mei încep să-și intre în ritm. Băieții s-au pregătit foarte bine și în această săptămână și sperăm că vom presta un joc cât mai bun cu Daco-Getica. Ne dorim să ne întoarcem acasă cu cel puțin un punct. Toate meciurile sunt dificile în Liga 2 și se pare că echipele nou-promovate joacă foarte bine în acest început de campionat”, a spus, citat de Caraș Online, Doană.

Și mijlocașul Dragoș Săulescu, marcator al unui gol în acest sezon, a fost pus în gardă de victoria de la Timișoara a adversarului din etapa a 4-a. „După părerea mea, o să fie un meci foarte greu cu Daco-Getica, iar din câte știu au în componența lotului mulți juniori. Sunt și patru sau cinci jucători seniori în echipă, dar noi ne-am propus să câștigăm acest meci. În acest moment ne gândim doar la meciul cu Daco-Getica”, a spus Săulescu.

Pentru Reșița urmează apoi meciul de la mijlocul săptămâni, de miercuri, de la ora 17:30, din deplasarea de la Inter Petrila, în Faza a III-a a Cupei României, iar apoi jocul de pe teren propriu cu Rapid, în etapa a 5-a, programat sâmbătă, de la ora 13:30.

„Deocamdată, nu mă gândesc la meciul cu Rapid, mă concentrez 100 la sută la jocul de sâmbătă. Totuși, sunt sigur că la meciul cu Rapid stadionul va fi plin”, a declarat Doană, completat de Săulescu: „Cu Rapid cred că vom avea 10 000 de fani în tribune și sunt sigur că suporterii reșițeni vor fi al 12-lea jucător pentru noi”.

După trei etape disputate în Liga 2, CSM Reșița se află pe locul 4, cu 7 puncte, iar Daco-Getica e pe poziția a 17-a, retrogradabilă, cu 3 puncte.

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Marius ANGHEL 22 Aug. 2019, 19:34 Campionat
Pe aceeași temă