Reșița a solicitat devansarea meciului cu FC Olt

Mihai Andries 21 May. 2014, 15:21 Campionat
Reșița a solicitat** devansarea meciului cu FC Olt

FC Olt Slatina întâlnește, în runda actuală a play-off-ului, în deplasare, Metalul Reșița. Meciul a fost devansat cu o zi, fiind programat, vineri, cu începere de la ora 17.00.

Având în vedere faptul că la mijlocul săptămânii viitoare este programată etapă intermediară, Metalul Reșița a solicitat ca meciul din runda actuală, cu FC Olt, să se dispute mai devreme cu o zi. Prin urmare, lotul grupării slătinene va face, joi, deplasarea la Reșița, urmând ca vineri, cu începere de la ora 17.00, să întâlnească, pe Stadionul „Mircea Chivu”, Metalul.

Adversara celor de la FC Olt Slatina are șanse minime de a mai prinde un loc promovabil, după ultimele remize înregistrate, iar un rezultat negativ o scoate definitiv din cursa pentru Liga I. Având obiectivul îndeplinit, după un parcurs foarte bun în sezonul regulat, pentru slătineni nu a existat miză în play-off.

Dat fiind faptul că juniorii clubului s-au întors de la Turneul Semifinal ce s-a desfășurat la Constanța, unii dintre ei vor prinde, din nou, meciuri în Liga a II-a. În ultimele partide din cadrul play-off-ului, divizionara secundă slătineană va ma întâlni Gloria Bistrița, CSM Râmnicu Vâlcea și ASA Târgu Mureș. Sezonul se va încheia pe data de 7 iunie. Oficialii federali nu au luat o decizie în privința sistemului competițional, pentru stagiunea viitoare, însă se vehiculează varianta de 12 echipe, cu play-off-play-out, însă punctele acumulate în cadrul sezonului regulat să fie contabilizate.

În cadrul „intermediarei”, programată miercurea viitoare, FC Olt Slatina va primi vizita echipei Gloria Bistrița. Formația ardeleană nu a primit licența pentru Liga I, iar oficialii clubului au anunțat că nu vor ataca decizia la TAS. Prin urmare, Gloria Bistrița va evolua, în noul sezon, tot în eșalonul secund.

Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 21 May. 2014, 15:21 Campionat
Pe aceeași temă