Ultimele două clasate din Seria a II-a și-au devansat meciul direct. Motivul pentru care Reșița – Tărlungeni se joacă vineri

Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 13:22 Seria 2
Ultimele două clasate din Seria a II-a și-au devansat meciul direct.** Motivul pentru care Reșița - Tărlungeni se joacă vineri

Conducătorii echipei Unirea Tărlungeni au solicitat Federației Române de Fotbal ca meciul cu Metalul Reșița, contând pentru etapa a 10-a a Ligii 2, ce ar fi trebuit în mod normal să aibă loc sâmbătă, de la ora 11:00, să se dispute vineri, 23 octombrie, o zi mai devreme.

Motivul invocat de brașoveni pentru a devansa acest meci este, potrivit ziarului Monitorul Expres, că, sâmbătă, fundașul Marius Burlacu are programată nunta, iar cum lotul Unirii este și așa decimat de suspendări și accidentări, jucătorul nu putea fi învoit. Cu acordul celor de la Metalul Reșița, jocul a fost programat vineri, de la ora 13:00.

Kiss: „Trebuie să ne revenim până nu e prea târziu”

Altfel, după egalul de pe teren propriu de sâmbăta trecută cu FC Caransebeș, scor 1-1, oficialii clubului din Tărlungeni au decis să-i bage din nou în ședință pe jucători. Rezultatele bune din campionatul trecut nu se repetă și acum, drept dovadă că Unirea se află în acest moment pe loc retrogradabil în Seria a II-a, 13, cu doar șase puncte acumulate după nouă etape. „Mă doare faptul că pierdem așa de ușor puncte. E dureros, mai ales că am întâlnit cea mai slabă echipă din această serie. Trebuie să ne revenim până nu e prea târziu”, a spus, citat de Monitorul Expres, Iosif Kiss, președintele Unirii Tărlungeni și totodată primarul comunei.

Pentru meciul de vineri cu Metalul Reșița, antrenorul Daniel Bona are mari bătăi de cap în privința alcătuirii primului unsprezece. Forika este suspendat, iar Vlăsceanu, Dâlbea și Liviu Nicolaie sunt în continuare accidentați.

Unirea și Metalul sunt ultimele două clasate ale Seriei a II-a.

Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 13:22 Seria 2
Pe aceeași temă