Rescrierea istoriei! Otopeniul s-a impus pentru prima oară pe terenul Dunării

02 Sep. 2012, 11:09 Campionat
Rescrierea istoriei!** Otopeniul s-a impus pentru prima oară pe terenul Dunării

Ieșirea prematură din Cupa României părea să tulbure din nou apele în orașul ilfovean. În plus, tradiția scriptică spunea foarte clar: CS Otopeni nu s-a impus niciodată pe malul Dunării! Cu o zi înaintea partidei, noul antrenor al Otopeniului și fostă glorie gălățeană, Viorel Ion era acostat pe faleză de către microbiștii care îl întrebau de ce nu a preluat frâiele Oțelului după plecarea lui Dorinel Munteanu. Dar, gândurile tehnicianului erau la tactica de a întrerupe șirul de înfrângeri ale Otopeniului, un Otopeni cu zece jucători noi, pe malul Danubiului.

Fără drept de apel

Era doar minutul 1 când, la presiunea exercitată de Cristi Bardu, portarul Măstăcan îl faulta în propriul careu pe Pălimaru. Din acel moment, tradiția s-a rupt pentru că Florin Manea nu știe să rateze de la punctul cu var. Au mai trecut doar câteva minute și Ghiță a centrat perfect pentru Pălimaru care a îndeplinit formalitatea.

La 0-2, echipa lui Aurel Brașoveanu a resimțit șocul. Tentativa de dominare mai mult decât sterilă a gazdelor a adus două ocazii de a înscrie în situație de singur cu portarul tot în dreptul Otopeniului, dar Ghiță și Pălimaru le-au ratat cu seninătate.

Partea secundă părea să curgă după aceleași coordonate, doar că, în minutul 55, Bardu a văzut al doilea cartonaș galben și a plecat la vestiare. Rămași în zece, oamenii lui „Vioară” s-au apărat grupat până la final și au mai irosit trei situații prin Pălimaru, Roman și Pârvu. A trecut doar un meci dar, prin prisma jocului, CS Otopeni pare o candidată la șefia seriei.

DUNĂ‚REA GALAȚI – CS OTOPENI 0-2
Manea (2), Pălimaru (10)

Dunărea: Măstăcan-Cristescu (Drăgan 46), Căldăraru, Ghiocel, L.Radu-Chiriac, Cucu-Iancu (Grosu 75), Enache, Cristea-Ginghină
Antrenor: Eugen Baștină

CS Otopeni: Bucuroiu-Vlaicu, Răvoiu, Vătavu, B.Dumitru-Bardu, Dedu, Otvoș, Ghiță (Roman 66)-Manea (Dumitrescu 89)-Pălimaru (Pârvu 81)
Antrenor: Viorel Ion

Articol scris de Raul MIHAI

02 Sep. 2012, 11:09 Campionat
Pe aceeași temă