Repriză secundă fierbinte la Târgoviște. Două goluri anulate Chindiei și un penalty refuzat UTA-ei

Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 11:35 Campionat
Repriză secundă fierbinte la Târgoviște.** Două goluri anulate Chindiei și un penalty refuzat UTA-ei

Dacă primul act al partidei de miercuri de la Târgoviște, dintre Chindia și UTA Bătrâna Doamnă, încheiată la egalitate, 1-1, a fost dominat de ploaia torențială, transformată la un moment dat în grindină, partea a doua a fost pigmentată de decizii ale brigăzii de arbitri ce au nemulțumit ambele tabere.

Echipei gazdă, mai precis lui Cherchez, i-au fost anulate două goluri pe motiv de offside. Dacă în cazul primului nu sunt dubii, la al doilea dâmbovițenii au protestat vehement la adresa „fluierașilor”. Apoi, în minutul 70, Curtuiuș a scăpat în careu după pasa lui Strătilă, a fost atins din spate de Ispas, dar căderea i-a fost răsplătită doar cu un cartonaș galben de „centralul” Antonie.

„Era o fază clară de penalty și cartonaș roșu pentru fundașul advers. Mi-a dat peste picior din spate, chiar și cei de la Târgoviște au recunoscut după meci”, a confirmat golgheterul „Bătrânei Doamne”.

Nici Roland Nagy nu a putut să-și ascundă nemulțumirea la: „O fază clară ca lumina zilei. Era 0-0 și trebuia dat penalty și eliminare. Face parte din joc, dar mă frământă acest lucru, e inadmisibil”.

Sursa: Sport Arad
Foto și video: DBSport

Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 11:35 Campionat
Pe aceeași temă