„Regret penalty-ul ratat cu Bistrița”! Pârvu vrea să se revanșeze cu FC Bihor

15 May. 2012, 13:05 Campionat

CSM Râmnicu Vâlcea întâlnește mâine, în Zăvoi (ora 18.00) pe FC Bihor, într-un meci care nu mai are nicio miză, intrarea publicului fiind gratuită, ca la toate partidele de pe teren propriu din acest sezon.

Căpitanul vâlcenilor, Florian Pârvu speră ca echipa sa să continuă evoluțiile bune din ultima perioadă, în care a acumulat patru partide consecutive fără eșec. „Regret penalty-ul ratat cu Bistrița și că am pierdut două puncte care le meritam pe deplin, am avut multe ocazii, dar mingea pur și simplu nu a vrut să intre în poartă. Suntem încrezători că vom bate Bihorul, datorită jocurilor bune făcute în ultimele partide. Deja trebuie să uităm de episodul Bistrița și să ne concentrăm la meciul cu Bihor, care e o echipă puternică și pe care trebuie să o tratăm foarte serios. Acest meci va fi unul și mai greu decât cel de sâmbătă, dar sper să facem din nou o figură frumoasă și lumea să vină în număr cât mai mare la stadion” a spus Pârvu.

Din echipa vâlceană vor lipsi mâine Gogoșoiu și Constantin Stoica, care sunt accidentați, dar și Vătăjelu, care este supendat.

Articol scris de Adi Georgescu

15 May. 2012, 13:05 Campionat
Pe aceeași temă