Reghecampf: „Ne-am făcut meciul greu prin prestația unor jucători care nu se regăsesc de ceva timp”

20 Nov. 2011, 15:21 Campionat
Reghecampf:**

FC Snagov a obținut astăzi, în cea de-a 14-a etapă a Ligii a II-a, al doilea egal consecutiv pe teren propriu, scor 1-1, împotriva lui Dinamo II. La finalul meciului, antrenorul ilfovenilor era mulțumit de punctul câștigat, cu atât mai mult cu cât echipa sa a egalat în inferioritate numerică după eliminarea lui Roberto Iancu din minutul 73.

Reghecampf spune că a avut parte de un meci greu și datorită a 3-4 jucători care n-au mai jucat în ultima perioadă așa cum se aștepta, însă nu-i poate înlocui din mai multe motive.

„A fost încă un egal acasă, dar e un punct câștigat. A fost un meci destul de greu jucat o perioadă foarte lungă în 10 oameni. Ne-am făcut și meciul greu prin prestația unor jucători, nu s-au ridicat la nivelul pe care noi îl așteptam, jucători de bază, jucători care nu se regăsesc de ceva timp, dar asta e viața, trebuie să mergem mai departe. Nu dau nume, sunt 3-4 jucători care nu joacă momentan ceea ce trebuie, dar știu ei mai bine care sunt. Îi țin în primul unsprezece pentru că nu avem un lot foarte numeros, nu avem foarte mulți jucători de valoare și este foarte greu. La fiecare meci avem accidentați, jucători suspendați și e foarte greu să-i înlocuiești pe toți.”, a spus Laurențiu Reghecampf, care nu a fost surprins de replica bună dată de dinamoviști: „Mă așteptam. Au o echipă destul de bună, cu jucători de la echipa mare și este normal.”

Tehnicianul consideră că tensiunea din timpul meciului este normală atâta timp cât echipa sa țintește să fie sus. „E normal să fie tensionat pentru că noi ne dorim să rămânem sus, dar totul este până la limita bunului simț.”, bunul simț indicat de Reghecampf făcând referire la replica dură dintre el și Georgian Păun de după fluierul de final: „A fost o ieșire a lui necontrolată, o replică la adresa echipei noastre, iar eu i-am răspuns că nu e frumos și că ar trebui să-și vadă de echipa lui.”

Arbitrajul n-a influențat

Despre arbitraj, Reghecampf spune că au fost câteva faze controversate despre care ar putea discuta, însă maniera arbitrei Cristina Babadac n-a influențat în niciun fel rezultatul. „Nu comentez. N-a influențat. Trebuia să fim noi mai atenți. Golul lor a fost excepțional, cred că trebuia să-l presăm puțin mai mult în momentul în care am văzut că-și pregătește șutul. În mare au fost câteva faze pe care putem comenta, dar nu cred că asta e cel mai important lucru.”

„Puteam să învingem”

În final, oficialul Snagovului a declarat că echipa sa putea și câștiga, însă i-a lipsit concentrarea de la ultima fază. „Puteam să învingem. Noi putem să facem lucrul ăsta și în 10 și în 11 și în 9, suntem foarte bine pregătiți. Ne trebuie un pic mai multă concentrare la finalizare, am avut 2-3 situații bune. Dacă Bere profita mai mult de acele situații puteam să marcăm.”

FC Snagov se menține după acest egal pe poziția a patra a clasamentului Seriei I, cu un total de 21 de puncte. Etapa viitoare, ultima din acest tur, vor evolua la Tulcea, cu Delta.

Articol și foto de Marius ANGHEL

20 Nov. 2011, 15:21 Campionat
Pe aceeași temă