Raymond Lukacs i-a adus Oradei prima victorie în deplasate, la Motru

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 18:38 Campionat
Raymond Lukacs i-a adus Oradei prima victorie în deplasate,** la Motru

FC Bihor a obținut miercuri prima victorie din deplasare în actuala ediție de campionat. „Roș-albaștrii” s-au impus la Motru cu scorul de 2-1, în fața formației locale Minerul, după ce la pauză conduceau cu 2-0.

Meciul a contat pentru etapa a X-a, penultima, a Seriei a II-a a Ligii a II-a, iar golurile au fost marcate de Raymond Lukacs, de două ori, pentru FC Bihor, în minutele 2 și 8, respectiv de Raul Speroni, în minutul 55, pentru gazde.

Partida s-a desfășurat pe un teren greoi, din cauza ploilor căzute în ultimele zile.

FC Bihor a început foarte bine jocul și deja încă din minutul 2 a reușit să marcheze. Atunci, Sfârlea a șutat din interiorul careului la colțul scurt, portarul Daniel Popescu a respins în față, iar Raymond Lukacs a reluat din 3-4 metri, deschizând scorul.

Nu au trecut decât șase minute și în minutul 8 elevii antrenorului Gheorghe Ghiț s-au desprins, înscriind golul al doilea, prin același atacant, Raymond Lukacs. Atunci, la o pasă înapoi până la D. Popescu, acesta a degajat greșit până în picioarele lui R. Lukacs, care a luat balonul, l-a driblat pe portar și a înscris în poarta goală.

La pauză s-a intrat cu avantajul de două goluri al bihorenilor, iar în repriza a doua s-a consemnat o singură reușită, aparținând gazdelor, care au redus din handicap în minutul 55. La acea fază, Speroni a deviat cu capul din careul mic, un balon trimis din corner de Răduca.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, astfel, că FC Bihor a câștigat trei puncte importante în această etapă, puncte care o face să mai respire și să privească încrezătoare ultima etapă a turului.

„A fost un joc influențat de starea gazonului, am reușit să marcăm repede, am avut 2-0 în prima repriză și ne-am făcut jocul ușor. Una peste alta, a fost un joc în care am muncit și am obținut cele 3 puncte”, a declarat la finalul meciului tehnicianul Gheorghe Ghiț.

Echipa aliniată de antrenorul Ghiț în acest meci a fost: Smaranda – A. Achim, Letan, Fl. Lazăr (ctp.), Lupu – Haș (min. 43 M Popa), Sfârlea, S. Ianc (min 89 Țoca) – Bic, Fl. Pop și Raymond Lukacs (min 82 Zsombor Lukacs).

De partea cealaltă, pentru Minerul Motru au jucat: D. Popescu – Trașcă, Dicu (cpt.), A. David, C. Laurențiu (min. 33 Neacșu) – I. Stanciu, Speroni, Unguru – Răduca, Trifu, Buciuman. Antrenor: Gabriel Zahiu.

Meciul a fost arbitrat de: Andrei Florin Chivulete (București) – Andrei Simonis (București) și Vasile Dan Popescu (Buzău).

În urma acestei victorii, FC Bihor a acumulat 11 puncte, a urcat un loc în clasament și va juca în ultima etapă din tur pe teren propriu, sâmbătă, în compania formației FC Olt.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 18:38 Campionat
Pe aceeași temă