Rapid, la viteză maximă în Crâng. Trandu i-a făcut lideri pe giuleșteni

Adrian Soare, Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 14:41 Campionat

La plecarea din Crâng, sâmbăta trecută, giuleștenii au luat cu ei și cele trei puncte puse la bătaie în confruntarea cu Gloria Buzău, în cadrul etapei a 4-a a Ligii 2, Seria 2. Gruparea de sub Podul Grant a reușit să se impună la limită, scor 2-1, golul victoriei fiind înscris în finalul partidei.

Tabela de marcaj a suferit prima modificare chiar în prelungirile mitanului întâi, când Trandu (45+3) a trimis mingea în vinclu cu un șut de la aproximativ 20 de metri. În repriza secundă buzoienii au forțat ceva mai mult în ofensivă, iar cu trei minute înainte de ultimul fluier al arbitrului au obținut un penalty după ce Pălimaru a fost oprit din acțiune de Avrămia. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Răduca, acesta învingându-l pe goalkeeperul giuleștenilor și astfel Gloria izbutea să egaleze numai că bucuria a fost de scurtă durață. Asta, deoarece, în urma unui contraatac, același Trandu (89) și-a trecut în cont „dubla” cu un șut la colțul lung, expediat de la aproximativ 25 de metri, și a adus o victorie prețioasă pentru Rapid.

A fost momentul care a declanșat nebunia în sectorul rezervat galeriei giuleștene, mai mulți ultrași urcându-se pe gardpentru a se bucura împreună cu jucătorii, dar și antrenorul Dan Alexa, venit de la banca de rezerve, chiar dacă știa că va fi ,,expulzat” de arbitru. 

GLORIA BUZĂ‚U          1
RAPID BUCUREȘTI    2

Răduca 86 – pen. / Trandu 45+3, 90

Sârbu – E. Chivu, Ct. Vlaicu, Dăniță (cpt.), G. Ghiță – Răduca, G. Marcu (Al. Marin 82), Cl. Dumitrescu (N. Popescu 46), B. Danciu – Mug. Dedu (D. Burlacu 68), Pălimaru
Rezerve neutilizate: Andrei – Ghinea, Bobe, Bălan
Antrenor: Viorel Ion

Drăghia (cpt.) – Kusnir, Robuste, Grassi (Avrămia 41), Josl (N. Vasile 34) – Luque, Trandu, Moke, Tudoran – Cioablă, Jeslinek (I. Popa 74)
Rezerve neutilizate: Manea – N’Koyi, G. Ganea, M. Martin
Antrenor: Dan Alexa

Stadion: Gloria (Buzău); Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea); Asistenți: Marius Florin Badea (Râmnicu Vâlcea) și Ionel Valentin Dumitru (Gherghița).

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 14:41 Campionat
Pe aceeași temă