Rapid, fără victorie în Liga 2! Voicu: „E foarte puțin două puncte după două etape”

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 14:32 Campionat
Rapid, fără victorie în Liga 2!** Voicu:

Fotbalistul rapidist Ionuț Voicu a declarat, sâmbătă seară, după remiza cu Gloria Buzău, scor 1-1, că pentru Rapid este foarte puțin ceea ce a obținut în primele două etape în liga secundă, însă a subliniat că el și colegii săi se gândesc în continuare la promovare.

„Avem o frustrare, pentru că după cum am simțit noi jocul în teren azi trebuia să câștigăm. E destul de greu în Liga a II-a, s-a văzut, iar pentru Rapid e foarte puțin două puncte după două etape. Am făcut un pas greșit, însă ne gândim în continuare la promovare”, a spus Voicu.

Antrenorul Sandu Tăbîrcă a declarat că Rapid a avut ghinion în meciul cu Gloria Buzău. „Dacă în Cupa României, cu Voluntari, am avut noroc, azi, cu Gloria Buzău, am avut foarte mare ghinion. Ne-au lipsit Pancu, alți doi jucători accidentați sau suspendați și bineînțeles spectatorii. Dacă cei de la Gloria Buzău au jucat finalul meciului cu un om mai puțin, noi am jucat tot meciul cu doi oameni mai puțin. Pentru că în Giulești suporterii contează cât doi jucători”, a precizat Tăbîrcă.

Formația Rapid a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa secundă a primei serii din Liga a II-a. Golurile au fost marcate de Ioniță II ‘5 pentru Rapid și Bîrsănel ’45 pentru Gloria Buzău.

În minutul 78, de la echipa oaspete a fost eliminat Agache.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 15 Sep. 2013, 14:32 Campionat
Pe aceeași temă