Rapid CFR Suceava a spart gheața în play-out

Mihai Andries 05 May. 2014, 13:44 Campionat
Rapid CFR Suceava** a spart gheața în play-out

Etapa cu numărul trei din play-out-ul Ligii a II-a de fotbal a adus și prima victorie pentru formația locală Rapid CFR Suceava. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu s-au impus cu scorul de 2-0 în fața propriilor spectatori în disputa cu Farul Constanța, cu ajutorul a două goluri marcate în partea secundă a jocului. Pe fondul unui joc bun, Semeghin a avut prima șansă de gol după 20 de minute de joc, dar a tras puțin pe lângă poarta adversă. Peste 10 minute, Ferariu a reușit să marcheze, dar golul nu a fost validat din cauza poziției de ofsaid. Până la pauză, Negru a avut o nouă șansă de a marca, dar a tras pe lângă.

Sucevenii au ieșit de la vestiare mult mai motivați și după numai șase minute, Mircea Negru deschide scorul cu o lovitură de cap din careul mic, după o centrare excelentă a lui Bălan, scor 1-0. Câteva minute mai târziu, Ionesi mărește avantajul rapidiștilor, după ce a primit o pasă excelentă în careu de la Cerlincă, scor 2-0. În minutul 71, oaspeții rămân în 10 jucători, după ce căpitanul Apostol este eliminat după un henț și al doilea cartonaș galben. Până la final, sucevenii au mai avut câteva ocazii, dar tabela a rămas neschimbată, scor 2-0.

„Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, mai ales pentru moralul jucătorilor pentru jocul de miercuri. În prima repriză am ratat mai multe ocazii clare, pe fondul unui joc destul de bun. În partea a doua am marcat repede și am dominat jocul până la final. Această victorie este o gură de oxigen pentru noi și sper ca miercuri să ne impunem, în alt meci foarte important”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

RAPID CFR SUCEAVA – FARUL CONSTANȚA  2-0
Au marcat: M. Negru ”61, Ionesi ”64

Pascal – D. Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin (cpt.) – Celrincă, Sumanariu, Vl. Stănescu (Ionesi ”35), Bâgu (Arotăriței ”46) – I. Plămadă, M. Negru (Cr. Gafița ”72)
Antrenor:  Bogdan Tudorean

Curcă – Pâslaru (D. Stan ”60), D. Ciobanu, Ghinea, Barna – Scărlătescu, V. Apostol (cpt.), Tothăzan, Coteanu (A. Tudor ”75) – I. Florea II – Silvășean (Igiroșanu ”30)
Antrenor: Ștefan Nanu
Eliminat: V. Apostol (72) al doilea galben

Stadion: Areni (Suceava); Spectatori: 1.000; Arbitru: Emil Voicu (Bacău); Asistenți: Florin Liviu Burlacu (Urziceni) și Romică Bîrdeș (Pitești); Jucătorul meciului: Daniel Bălan

Sursa: Monitorul de Suceava

Mihai Andries 05 May. 2014, 13:44 Campionat
Pe aceeași temă