Rapid are un nou antrenor secund! Nicolae Grigore a fost înlocuit cu turcul Yuksel Yesilova

Octavian Vasilescu 03 Jul. 2019, 14:29 Campionat

Rapid București a anunțat oficial, miercuri, că Yüksel Yesilova este noul antrenor secund al lui Daniel Pancu la Rapid. Fostul preparator fizic și tehnician de la Astra Giurgiu îl va înlocui pe Nicolae Grigore, care tocmai s-a despărțit de giuleșteni. Yesilova a activat ultima dată la Petrolul, în returul sezonului recent încheiat, unde i-a fost secund lui Gheorghe Mulțescu, antrenor cu care a colaborat la mai multe echipe și care l-a adus în România.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. „Yüksel Yesilova este noul antrenor secund al Rapidului, acesta urmând a-l înlocui pe Nicolae Grigore, cel care s-a despărțit de clubul nostru în aceasta vară.

Născut la Adana, Yüksel Yesilova (47 de ani) a mai lucrat în carieră pentru Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, Tepecikspor, Bregalnica Stip, FC Voluntari, Mordavia Saransk, Kuban Krasnodar, Dinamo, Mersin, Ceahlăul Piatra Neamț, Tarsus Idman, Giresunspor, Steaua, U Cluj, Kahramanmarașspor, Poli Timișoara, Yeșilyurt, Sportul Studențesc și Yurdumspor Koln. Yüksel a mai lucrat cu Daniel Pancu la FC Voluntari, în sezonul 2015/2016 și este deja în cantonamentul de la Cheile Grădiștei”, se arată în comunicatul oficial.

Rapid se află în cantonament, la Cheile Grădiștei, până pe 18 iulie. Prima etapă din noul sezon al Ligii 2 va avea loc pe 3 august. Pe 23 noiembrie se termină turul, iar din 7 decembrie până în 22 februarie va fi pauza de iarnă. Ultima etapă din sezonul regulat are loc pe 30 mai 2020. În acest an, Petrolul, „U” Cluj, Rapid, Dunărea Călărași și FC Argeș vor cu orice preț să termine pe podium. UTA se anunță o nucă tare, după o campanie solidă de transferuri și cooptarea antrenorului Laszlo Balint. De asemenea și la Farul Constanța s-a spus că se dorește promovarea în Liga 1.

Foto: FC Rapid 1923

Octavian Vasilescu 03 Jul. 2019, 14:29 Campionat
Pe aceeași temă