Radu Suciu speră că jucătorii Ripensiei au uitat succesul cu Politehnica. Urmează meciul cu „U” Cluj, o echipă pe care o vede ca pe „o pretendentă la titlu”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 16:27 Campionat
Radu Suciu speră că jucătorii Ripensiei au uitat succesul cu Politehnica.** Urmează meciul cu

Ripensia va juca toate meciurile rămase din 2018 cu Radu Suciu pe bancă, implicit, și partida de joi cu „U” Cluj, după ce Alexandru Pelici a fost prezentat oficial ca noul antrenor, însă anunțat că se va implica abia de la 1 ianuarie 2019. Directorul sportiv se teme de o posibilă lipsă de concentrare a echipei după victoria cu 1-0 bifată duminică cu ASU Politehnica și a lăudat echipa Clujului.

Suciu spune că „U” Cluj e o „pretedentă la titlu”, cu referire la câștigarea campionautlui Ligii a 2-a. Interimarul de pe banca Ripensiei consideră fluctuațiile de rezultate ale ardelenilor sunt explicabile. „Jucăm cu o echipă de tradiție și cu pretenții în acest campionat. Este pretedentă la titlu, dar încă nu și-a găsit cadența, cum de altfel nu și-au găsit-o nici celelalte pretendente, cum ar fi Petrolul sau Târgoviște. Dar, încă nu există o omogenitate care să le permită acestor pretedente să meargă într-un ritm constant în campionat. Deci, meciul e deschis oricărui rezultat”, a declarat Radu Suciu.

Directorul sportiv va fi interimar până la 1 ianuarie, când echipa va fi preluată de Alexandru Pelici. Suciu speră ca elevii săi să nu fie încă euforici după victoria din derby-ul cu ASU. „Este la îndemâna noastră să obținem un rezultat foarte bun. Trebuie să fim atenți, trebuie să continuăm ceea ce am reușit în meciul cu ASU. Trebuie să jucăm cu aceeași determinare, cu aceeași inteligență, trebuie să respectăm indicațiile tactice. Este foarte important să ne dezmeticim rapid după bucuria victoriei cu ASU”, a mai spus Suciu.

Cu 12 puncte, Ripensia se află pe locul 14. Cu 23 de puncte, „U” Cluj e pe locul 5. Meciul direct dintre cele două echipe, care contează pentru etapa a 13-a, are loc joi, de la ora 19:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Anda DELIU
 

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 16:27 Campionat
Pe aceeași temă