Răbufnirea căpitanului! Stancu, schimbat înainte de pauză pentru o execuție de efect

19 May. 2012, 19:51 Campionat

Răbufnirea căpitanului. A încercat să înscrie cu o execuție de efect – lob din interiorul careului – iar la scurt timp a fost înlocuit. Era minutul 43 al partidei pe care Alro a susținut-o în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea, iar căpitanul Ionuț Stancu părăsea terenul, fiind în locuit de Eduard Stoica.

Refuzul de a da mâna cu antrenorul George Biță, un pumn aplicat băncii de rezervă, urmate de plecarea la cabine. Asta a fost reacția lui Stancu, care la finalul meciului a fost singurul aluminist ce a venit în zona rezervată interviurilor.

„N-a fost o victorie ușoară cu Vâlcea, am jucat noi bine, în special în prima repriză. N-am dat în banca de rezervă, m-am lovit. A fost decizia antrenorului să mă schimbe și trebuie să o respect”, a spus căpitanul celor de la Alro.

„Mai am contract până în vară, nu m-am decis dacă voi continua la Slatina. Nu știu dacă aș juca la noua echipă a Craiovei, e prematur să vorbim acum, n-are sens”, a mai declarat Stancu.

„Dacă oamenii din conducerea clubului Alro Slatina au votat pentru dezafilierea Universității, e decizia dânșilor. Eu nu pot să spun decât că ar trebui să existe mișcare fotbalistică în Craiova”, a mai spus Ionuț Stancu.

Ciucă, pe „1 mai”

Fundașul echipei de prim eșalon Gaz Metan Mediaș, Mădălin Ciucă, a asistat la partida pe care Alro Slatina a câștigat-o cu scorul de 2-0 în fața formației CSM Râmnicu Vâlcea.

Ciucă a fost dorit în iarnă de conducerea aluminiștilor și își dăduse acordul să vină la malul Oltului, dar în cele din urmă a trebuit să rămână la gruparea ardeleană. Fotbalistul craiovean nu a renunțat la idea de a juca mai aproape de casă, pe parcursul acestui retur de campionat interesându-se dacă Sorin Cîrțu va continua și în sezonul viitor la Alro. Finalul sezonului ar putea aduce o înțelegere între cele două părți.

Text și foto: Olt TV

19 May. 2012, 19:51 Campionat
Pe aceeași temă