„Prunea, reușești promovări precum ieșeai pe centrări”! Fanii Viitorului l-au ironizat pe oficialul Iașiului

26 Apr. 2012, 18:34 Campionat

Replicile acide lansate de Florin Prunea înaintea derby-ului Seriei I, cel dintre Viitorul Constanța și CSMS Iași, încheiat la egalitate, scor 1-1, n-au fost trecute cu vederea de oficialii echipei ce-și dispută meciurile de pe teren propriul la Ovidiu, dar nici ce spectatorii de la tribuna I ce au asistat la partida de miercuri. Ținta acestora a fost președintele moldovenilor, Florin Prunea.

În cea de-a doua repriză a meciului dintre liderul Seriei I și echipa din Copou, spectatorii ce au luat loc sub tribuna oficială a stadionul din Ovidiu au afișat două pancarte cu același mesaj, unul ironic, adresat președintelui ieșenilor, Florin Prunea.

„Prunea, reușești promovări precum ieșeai pe centrări” a fost mesajul arătat de fanii Viitorului către fostul portar al naționalei.

Dacă Gabriel Iancu n-ar fi egalat în minutul 87, suporterii liderului ar fi plecat cu „coada între picioare” de la stadion, diferența dintre Viitorul și CSMS reducându-se la doar două puncte după ce, înaintea startului returului, Viitorul avea 7 puncte avans. Chiar și așa, cele 4 puncte ce despart cele două echipe nu sunt suficiente pentru ca echipa lui Gheorghe Hagi să aibă un final liniștit de campionat.

Foto: Academia Hagi

26 Apr. 2012, 18:34 Campionat
Pe aceeași temă