Primul gol, prima victorie pentru CS Mioveni

Marius ANGHEL 20 Sep. 2014, 18:00 Campionat

La capătul unui joc șters, fără prea multe ocazii, FC Bihor a cedat sâmbătă, pe teren propriu, meciul pe care la disputat în compania celor de la CS Mioveni, în cadrul etapei a IV-a din Seria a II-a a Ligii a II-a.

Oaspeții au reușit să se impună cu scorul de 1-0, după ce au marcat la prima ocazie a jocului, în minutul 4, când R. Ayza i-a trimis în careu, pe partea stângă, lui Nilă, acesta a centrat perfect, iar din 6 metri, A. Popa a reluat cu capul în dreapta portarului Fildan.

După primirea golului, orădenii au alergat după egalare, însă acțiunile lor nu s-au finalizat cu ocazii clare. Astfel, în minutul 11, Sorian a trimis un șut de la distanță, reținut de portar, iar un minut mai târziu, Zs. Lukacs a executat o lovitură liberă de pe dreapta, dar din fața porți au respins fundașii oaspeților. În replică, pe un contraatac tăios, în minutul 35, Ed. Stoica a centrat periculos în fața porți, în careul mic, dar I. Rada nu a reușit să reia spre poartă.

Până la pauză FC Bihor a mai avut un șut centrare a lui Cr. Cigan, de pe partea dreaptă, în minutul 40, deviat, dar portarul Oct. Popescu a fost la post.

În repriza a doua, orădenii au început mai bine, au combinat și atacat mai mult, dar tot fără clarviziune, doar șuturile de la distanță fiind cele mai clare ocazii. Astfel, în minutul 55, după o incursiune pe dreapta, Sorian a trimis un șut bun, cu efect, de la 18, puțin pe lângă vinclul din stânga porții oaspeților, iar în minutul 56, tot el a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, periculos în fața porți, dar goalkeeper-ul argeșenilor a fost faultat.

După un șut de la distanță, în minutul 58 a lui Străuț, pe lângă poartă, în replică, în minutul 63, V. Mazilu, pătruns în careu pe partea dreaptă a trimis un șut-centrare peste transversală.

În minutul 70, la un contact cu Gălan, A. Achim s-a accidentat serios la umăr și a trebuit înlocuit două minute mai târziu, iar în minutul 71, oaspeții au rămas în zece jucători, după ce, pentru injurii, G. Negoiță a primit direct cartonașul roșu din partea arbitrului reșițean Dorin Voina.

Deși a avut superioritate numerică în ultimele 20 de minute, FC Bihor tot nu a reușit să fie periculoasă, în pofida posesiei și a dominării teritoriale, iar singurele ocazii mai notabile s-au petrecut chiar pe final, în minutul 89, când, după o centrare de pe partea dreaptă, Străuț a reluat cu capul peste poartă, iar în minutul 90+3, după o lovitură liberă executată de portarul Fildan, din 7 metri, același Străuț a reluat spre poartă, dar goalkeeper-ul oaspeților a reușit să rețină.

A fost prima victorie a echipei CS Mioveni în acest campionat și totodată primul gol reușit de echipa lui Claudiu Niculescu în acest sezon.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

FC BIHOR    0
CS MIOVENI    1

A. Popa ”4

Fildan – Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Pascariu, A. Achim (R. Lupu ”71) – Haș, Străuț – Zs. Lukacs (M. Vlad ”64), Speroni, Sorian – Cr. Cigan (R. Lukacs ”44)
Antrenor: Alexandru Pelici

O. Popescu – Cip. Negoiță, Calvin, I. Rada, Ed. Stoica – Mârzeanu – A. Popa (V. Mazilu ”57), Biceanu (Bg. Stoica ”76), Galan, Ayza (cpt.) – Nilă (M. Vintilă ”73)
Antrenor: Claudiu Niculescu
Eliminat: Cip. Negoiță ”71 (roșu direct)

Text și foto: FC Bihor

Marius ANGHEL 20 Sep. 2014, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă