Primarul Botoșaniul, încântat de jocul echipei: „Am văzut bucurie în public”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 11:03 Campionat
Primarul Botoșaniul, încântat de jocul echipei:** „Am văzut bucurie în public

La meciul dintre FC Botoșani și Dinamo II au fost prezenți și primarul Ovidiu Portariuc și viceprimarul Cosmin Andrei. Cei doi s-au arătat încântați de ceea ce au văzut și promit sprijin pentru FC Botoșani.

„Mă bucur că am reușit să ajung la meci. Am văzut dorință și determinare din partea jucătorilor. Am văzut bucurie în public, susținere pentru echipă. Sunt toate elementele care ne fac să avem încredere că vom promova. Obiectivul este din ce în ce mai aproape și mai realizabil. Vreau să-i asigur pe botoșăneni că suntem alături de echipă și vom face tot ce putem ca să-i ajutăm. Din păcate nu putem să mai umblăm la bani, dar cred că a fost alocată suma necesară. Facem tot ce putem ca să susținem primul meci din liga I la Botoșani”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

În plus, viceprimarul Cosmin Andrei susține că deja a început pregătirea stadionului Municipal pentru liga I. În zilele următoare va fi definitiva proiectul de modernizare a bazei urmând ca la sfârșitul lunii mai să înceapă lucrările. „Se muncește foarte mult. O parte din timpul meu este alocat acestui obiectiv. Am văzut proiectul de modernizare al stadionului. Încercăm să atingem toate obiectivele pe care le are echipa. Vorbim de acces în stadion cu turnicheți, camere de supraveghere, suplimentarea numărului de scaune, modernizarea vestiarelor. Vreau să le mulțumesc spectatorilor care sunt într-un număr foarte mare pe stadion, indiferent de condițiile meteo. Tot orașul merge într-o singură direcție, să jucăm în liga I și să-i batem pe cei de la Dinamo și Steaua pe terenul nostru”, a precizat Cosmin Andrei.

Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani este optimist că echipa va reuși să obțină promovarea și că autoritățile locale vor finaliza investițiile în stadion și primul meci din liga I se va juca pe Municipal și nu pe o altă arenă din Iași sau Piatra Neamț.

„Obiectivul este să producem bucurie la 7000-8000 de oameni care încap pe stadion și la cei care stau în afara stadionului și așteaptă rezultate. Este foarte important cum facem baza sportivă pentru că la ora actuală nu mai avem teren. Sper să o ținem așa și să nu ne bucurăm prea tare. Ar fi extraordinar să avem la Botoșani pe Steaua și Dinamo și sunt convins că le vom avea. Sunt convins că avem viziuni comune pentru a face un stadion”, a spus Valeriu Iftime.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 11:03 Campionat
Pe aceeași temă