Primarul a sugerat demiterea lui Popescu și instalarea lui Orac

30 Oct. 2011, 00:07 Campionat
Primarul a sugerat** demiterea lui Popescu și instalarea lui Orac

Prezent la meciul de sâmbătă, primarul Botoșaniului, Cătălin Flutur, a avut o discuție cu acționarii echipei de fotbal și le-a recomandat să renunța la Marius Popescu. Tot el, a avut o discuție cu Costel Orac pe care l-a convins să preia pe FC Botoșani.

„Nu vorbesc ca o persoană care e în afara fenomenului. Am și jucat la juniorii CS-ului. Avem o mare problemă. S-au întâlnit două echipe la fel de bune sau la fel de slabe, dar ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc astăzi, cu o timorare a arbitrilor, antrenorilor, fotbaliștilor nu este corect. Am văzut niște arbitri care au făcut compensări la orice. Totul era posibil astăzi.

Noi primăria am încercat să asigurăm infrastructura sportivă, care este mult mai bună decât în alte părți, o finanțare în limita posibilităților noastre, dar s-ar părea că avem o mare problemă într-o serie în care toată lumea este favorită. Dacă luam toate punctele de acasă probabil că era în primele două și ne gândeam la ceva. Eu îmi doresc ca Botoșaniul să fie în divizia A, dar în momentul de față avem o problemă și trebuie făcute schimbări majore.

Avem o problemă la nivel de antrenor. Este pentru prima dată în cei șapte-opt ani în care am intervenit și am dat o sugestie. Vreau să felicit organizatorii de astăzi și să-i salut din toată inima pe oaspeții noștri. Mă gândesc la Rodion Cămătaru, Costel Orac, Florin Prunea și Ioan Andone”, a spus Cătălin Flutur.

Sursa: btonline.ro
Foto: Eduard BLAGA

30 Oct. 2011, 00:07 Campionat
Pe aceeași temă