Primăria Oradea cere celor de la FC Bihor 40 de mii de lei pe lună plus TVA pentru folosirea stadionului și a bazei Motorul

Mihai Andries 09 Jan. 2015, 18:02 Campionat
Primăria Oradea cere celor de la FC Bihor** 40 de mii de lei pe lună plus TVA pentru folosirea stadionului și a bazei Motorul
Clubul FC Bihor a anunțat că a primit azi o înștiințare din partea Primăriei Municipiului Oradea prin care se propune semnarea unui act adițional la contractul de închiriere al bazelor sportive pe care clubul le folosește. Astfel, pentru a putea folosi Stadionul „Iuliu Bodola” în continuare, FC Bihor va trebui să plătească Administrației Imobiliare Oradea suma de  32 000 de lei + TVA pe lună, iar pentru a folosi Baza Sportivă Motorul, 8 000 de lei + TVA pe lună (după cum se precizează în informarea Primăriei, aceste taxe includ cheltuielile generate de întreținerea bazelor)
 
Reacția grupării bihorene nu a întârziat să vină prin vocea președintelui Viorel Nemeș, vizibil nemulțumit de decizia autorităților locale.
 
„În loc ca Administrația Imobiliară Oradea, ca persoană juridică, să vină în asociere cu noi, în locul Consiliului Local, ne pune această taxă insuportabilă și greu de acceptat, acum când am început să scoatem capul la suprafață. Se vede treabă însă că cineva ne dă cu cazmaua în cap din nou. Chiar nu înțeleg ce se dorește. Am făcut demersuri inimaginabile, alături de Consiliul Județean, de a atrage oameni de bine ca să ne sprijine și este păcat că nu suntem înțeleși chiar de edilul acestui oraș. Nu înseamnă că dacă te-ai supărat pe clubul fanion de fotbal al județului, iar de la începutul acestui campionat totul s-a făcut transparent și la vedere cu banii publici, trebuie să se întâmple aceste greutăți, în loc să fim ajutați cum sunt și celelalte sporturi. Nu am nimic nici cu baschetul, nici cu poloul sau handbalul, dar să punem cultura la același nivel cu sportul. Dacă investim în cultură, să investim și în sport, pentru că investim în viitorul acestor copii minunați ai județului”. a declarat oficialul bihorenilor.

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 09 Jan. 2015, 18:02 Campionat
Pe aceeași temă