„Presiunea spectatorilor arădeni, o armă cu două tăiușuri”

Mihai Andries 18 Oct. 2012, 11:37 Campionat

CSM Râmnicu Vâlcea are o nouă conducere tehnică după înfrângerea de la Baia Mare. Constantin Schumacher și-a dat demisia invocând probleme de ordin financiar, iar „ștafeta” a fost preluată (din nou) de Laurențiu Tudor. Acesta a (re)debutat cu remiza de pe teren propriu în compania celor de la FC Bihor, golul egalizator al formației din Zăvoi sosind în minutele de prelungire. „Dincolo de punctul obținut, m-a bucurat faptul că jucătorii mei au crezut până la final în șansa lor. Sper să se întâmpla la fel și cu UTA, indiferent de cum decurg ostilitățile. Ar fi ideal dacă s-ar repeta istoria precedentului meci de la Arad, căci avem mare nevoie de toate cele trei puncte”, a precizat cel poreclit „Doctorul”.

Ca și runda trecută, când a întâlnit echipa lui Călin Moldovan, UTA dă piept cu un tecnician care nu a cunoscut gustul înfrângerii în fața echipei emblemă a Aradului. „E adevărat că nu am pierdut niciun meci cu Bătrâna Doamnă, dar asta nu înseamnă că vom avea o misiune mai ușoară sâmbătă. Dimpotrivă, ne așteaptă un meci foarte greu, fiindcă UTA nu prea stă bine în clasament și până acum nu a câștigat acasă. Sunt convins că spectatorii arădeni vor crea o atmosferă încinsă pe stadion, vor pune presiune asupra noastră, însă, dacă lucrurile nu vor merge bine pentru gazde, asta ar putea fi o armă cu două tăișuri. Sperăm să profităm și noi de faptul că UTA nu a jucat prea bine acasă în acest campionat și să ne întoarcem cu cel puțin un punct de la Arad”, a mai spus Tudor.

Olteanul contează pe trei foști „textiliști”, portarul Robert Tufiși și mijlocașii Andrei Neagoe și Jakie Nicolae. Acesta din urmă a fost căpitanul vâlcenilor în fața bihorenilor lui Claudiu Niculescu și aste pentru că: „Am vrut să-l responsabilizez. Nicolae e un fotbalist bun, dar inconstant pe parcursul unui meci. Uneori, îți face trei-patru faze bune, după care dispare din joc”, ne-a mărturisit Tudor, care împotriva „Bătrânei Doamne” îl va „unge” căpitan pe fundașul Plecanciuc.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 18 Oct. 2012, 11:37 Campionat
Pe aceeași temă