Prădați de hoți în timpul meciului cu CS Mioveni. Fotbaliștii de la FC Brașov au ajuns să dea declarații la poliție după jocul din etapa a 10-a a Ligii 2

Marius ANGHEL 24 Oct. 2015, 15:23 Campionat
Prădați de hoți în timpul meciului cu CS Mioveni.** Fotbaliștii de la FC Brașov au ajuns să dea declarații la poliție după jocul din etapa a 10-a a Ligii 2

Meciul dintre FC Brașov și CS Mioveni, desfășurat sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 11:00, ce a contat pentru etapa a 10-a a Ligii 2, nu va rămâne în istorie pentru desfășurarea sa din teren, ci mai degrabă pentru ceea ce s-a întâmplat la vestiare în timpul celei de-a doua reprize. Dacă pe gazon ocaziile aproape că au lipsit în totalitate, drept dovadă și rezultatul final (0-0), în vestiarul brașovenilor a avut loc o spargere. În plină zi, hoții au pătruns în locul unde jucătorii „stegari” s-au schimbat și și-au lăsat bunirile și i-au jefuit.

Pare incredibil, dar este adevărat. Hoții au dat iama în vestiarul celor de la FC Brașov chiar în timpul meciului cu CS Mioveni și i-au lăsat pe jucători fără bani, telefoane mobile și acte importante. Evenimentul nefericit a avut loc în timp ce fotbaliștii se aflau pe teren, scrie Monitorul Expres! La finalul jocului, atunci când au revenit în vestiar, jucătorii au avut un adevărat șoc: au constant că toate bunurile pe care le avea erau de negăsit. Misterul a fost elucidat rapid atunci când au observat că geamul dinspre stradă era spart. „Când ne-am întors în vestiar am rămas stupefiați când am observat că hoții ne-au furat totul, bani, telefoane și acte” a spus un fotbalist brașovean.

„La finalul meciului cu CS Mioveni, când jucătorii au intrat în vestiar aceștia au observat că vestiarul este plin de cioburi de la geamul spart. Hoții au spart geamul exterior cu o piatră și apoi au pătruns în vestiar. Fiecare jucător și-a verificat bagajele și au constatat că le lipsesc bani și telefoane. Nu putem estima prejudiciul cauzat, doar după ce jucătorii vor da declarații la poliție. Firma de pază trebuia să asigure paza doar în incinta stadionului, în exterior erau echipajele de jandarmi, dar în acel moment, probabil, patrulau în altă zonă a stadionului”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Dan Crainiciuc, ofițerul de securitate al FC Brașov.

Ambii antrenori au fost dezamăgiți după remiza albă

Revenind la meci, remiza de sâmbătă de pe stadionul Tineretului nu avantajează niciuna dintre echipe. Cu acest punct obținut pe teren propriu FC Brașov rămâne departe de fruntea clasamentului, însă încă pe loc de play-off, în timp ce CS Mioveni e în play-out și încă suferă după ce Claudiu Niculescu a fost demis. Marius Stoica, noul antrenor a debutat cu o remiză albă, însă jocul prestat de elevii săi nu s-a îmbunătățit deloc. Cei circa 300 de spectatori prezenți în tribune au avut parte de 90 de minute de chin, pentru că atât brașovenii, cât și argeșenii nu și-au justificat cu nimic statul de fotbalisti profesionisti.

„Nu pot să-mi explic prestația din acest meci, dar nu dezarmez. Atâta timp cât șansele noastre de a accede acolo unde ne dorim, în play-off, există, nu dezarmez. Încep să iau în calcul, să mă gândesc să schimb foaia cu jucătorii. Până acum nici nu mi-a trecut prin minte”, declarat, pentru sursa citată mai sus, Adi Szabo, antrenorul lui FC Brașov.

Și antrenorul oaspeților a recunoscut jocul modest de la Brașov. „Este un 0-0 muncit. Jocul a avut de suferit la ambele formații. Brașovul a mizat pe mingi lungi, noi am încercat să închidem spațiile către poartă. Deocamdată, acesta este nivelul din Liga a 2-a. Ă‚sta este adevărul, aceasta este calitatea”, a spus Marius Stoica.

Marius ANGHEL 24 Oct. 2015, 15:23 Campionat
Pe aceeași temă