Portarul care a obținut penalty în prelungiri la Afumați și a contribuit la egalul Forestei dă tonul optimist înaintea jocului cu Dunărea: „Există premise să obținem un rezultat pozitiv”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2017, 16:37 Campionat
Portarul care a obținut penalty în prelungiri la Afumați și a contribuit la egalul Forestei dă tonul optimist înaintea jocului cu Dunărea:**

După două rezultate pozitive în campionat și o prestație solidă în amicalul cu FC Botoșani, susținut ieri, sucevenii așteaptă cu încredere partida de campionat de sâmbătă, cu Dunărea Călărași, contând pentru etapa a 12-a a Ligii 2. Tonul optimist este dat de portarul Răzvan Began, cel care a dovedit și calități de atacant la ultimul meci de campionat, de la Afumați, obținând penalty-ul din care Marius Matei a adus un punct pentru Foresta în minutele de prelungiri.

„Meciul cu FC Botoșani a fost un test util. Noi am făcut un joc bun, am evoluat de la egal la egal cu adversarii, însă, din păcate, rezultatul final ne e defavorabil. Mult mai importantă și mai dificilă va fi însă partida de sâmbătă, cu ocupanta poziției secunde în Liga a 2-a. Suntem pe un parcurs ascendent, atmosfera în vestiar e foarte bună, așa că există premise să facem un joc bun și să obținem un rezultat pozitiv. Am găsit la Suceava un grup de jucători talentați, o conducere serioasă și niște antrenori profesioniști, și sper să facem performanță împreună”, a declarat goalkeeperul în vârstă de 21 de ani venit de la Luceafărul Oradea.

Secundul Sergio Marques Silva consideră că testul cu FC Botoșani a reprezentat un antrenament bun înaintea duelului cu Dunărea Călărași.

„Băieții au jucat așa cum le-am cerut și mă bucur că nu au apărut accidentări. Referitor la adversarul de sâmbătă, din campionat, pot să vă spun că am încercat să-i studiem foarte bine. Știm că îl au în echipă pe Valentin Alexandru, care este golgheterul seriei, un atacant foarte greu de anihilat. Dunărea, în ansamblu, este însă o echipă solidă și nu întâmplător a câștigat ultimele 8 meciuri din campionat. Sper să reușim să anihilăm punctele forte ale adversarului și să izbutim să ne impunem jocul nostru. Ar fi extraordinar pentru noi să ne continuăm seria pozitivă și să ne îmbunătățim zestrea de puncte după acest meci. Ne bazăm și pe fanii noștri, care sunt sigur că vor veni în număr mare la stadion și vor reprezenta și de această dată al doisprezecelea jucător pentru noi”, a precizat tehnicianul portughez.

Meciul Foresta Suceava – Dunărea Călărași, contând pentru etapa a 12-a a Ligii 2, se desfășoară sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Areni. Foresta ocupă antepenultimul loc, cu 8 puncte, în timp ce Dunărea e pe locul secund, cu 25 de puncte, și are o serie de opt victorii consecutive în campionat.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

Marius ANGHEL 12 Oct. 2017, 16:37 Campionat
Pe aceeași temă