Popovici nu vrea să creadă că s-a terminat: „Poate are domnul Iancu un as în mânecă”

05 Apr. 2012, 12:35 Campionat
Popovici nu vrea să creadă că s-a terminat:**

Atacantul lui Poli Timișoara, Alex Popovici, și-a dorit mult să câștige meciul cu Gloria Bistrița, partidă în care alb-violeții au pierdut două puncte pe teren propriu.

„Din păcate, a fost doar egal. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm această partidă. Cred că s-a văzut și din tribună că ne-am dorit foarte mult și când e să nu intre, nu intră. Am avut foarte multe ocazii, dar nu am reușit să o băgăm în poartă. Ne afectează foarte mult și povestea cu licența, suntem direct interesați, dar la fiecare meci încercăm să uităm de toate și să intrăm pe teren și să dăm totul. În primul rând jucăm pentru noi, pentru a demonstra că avem valoare. În plus, așa cum am zis și înainte de meci, eu nu vreau să cred că totul s-a terminat și, când vom trage linie, sper să fim pe loc de promovare”, a declarat Popovici după meci.

„Ne-au dezamăgit autoritățile”

Fotbalistul de 23 de ani a vorbit în termeni duri față de liderii politici din Timiș, care i-au vizitat în această primăvară și le-au promis că vor prelua clubul. „Nu am vorbit cu nimeni, nouă nu ne spune nimeni nimic. Din păcate, cei care ne-au făcut promisiuni și ne-au spus să câștigăm meciurile, pentru că ei își vor face treaba lor, nu și-au făcut treaba. Ne-au dezamăgit pe toți autoritățile, pentru că au venit în fața noastră și au spus că o să rezolve problemele, dar se pare că nu s-au ținut de cuvânt. Noi mai avem o mică speranță și nu suntem negativiști. Ne dorim să fie o surpriză. Poate e o strategie de a lor, să ne țină în priză, poate domnul Iancu are un as în mânecă. Eu, personal, cred că tărie că numai el ne poate salva”, a spus Popovici.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Istvan SZASZ

05 Apr. 2012, 12:35 Campionat
Pe aceeași temă