Poli încheie turul cu o victorie sonoră, 3-0 cu ASA. Bogdan Andone, fericit după un nou meci în care „s-a luptat” cu arbitrul: „Băieții merită mai mult din toate punctele de vedere”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2017, 21:07 Campionat
Poli încheie turul cu o victorie sonoră, 3-0 cu ASA.** Bogdan Andone, fericit după un nou meci în care

După victoria cu 3-0 obținută de ASU Politehnica împotriva celor de la ASA Târgu Mureș, antrenorul Bogdan Andone a avut un nou discurs plin de felicitări. Arbitrul Florin Mazilu nu a scăpat de apostrofări în timpul jocului, dar, la final, tehnicianul l-a lăudat.

Andone a fost mulțumit de scor și a bătut un „apropo” cum că echipa merită mai mult, trimitere probabil la partea salarială, mai ales că se apropie pauza competițională. „Vreau să-i felicit pe jucători pentru că, în ciuda faptului că nu am făcut un meci extraordinar de bun ca joc, au avut atitudine, au avut dorința. Au știut să își fructifice situațiile pe care și le-au creat, au dat dovadă de maturitate și mă bucur pentru marcatori. Alin Ignea a reușit să marcheze din nou cu o execuție extraordinară, mă bucur pentru Plămadă și Staicu, ambii care au intrat și au adus un plus pe faza ofensivă. Și pentru restul băieților, pentru că e al treilea meci în care nu primim gol. Merită mult mai mult din toate punctele de vedere. ASA e o echipă cu jucători de calitate, tineri, care vor să se afirme, rapizi. A fost un meci dificil. Veneau și ei după o serie de trei meciuri consecutive cu victorii. În ultimele trei etape au marcat zece goluri, deci o echipă mai mult decât ofensivă. Dar mă bucur că astăzi am reușit să-i blocăm să nu îi lăsăm să-și creeze multe situații. Și astăzi am dominat jocul”, a punctat Andone la final.

Florin Mazilu nu a scăpat de apostrofări din partea ambilor antrenori

Partida de la Timișoara a fost condusă de la centru de sătmăreanul Florin Mazilu, care nu a scăpat nici de criticile lui Popescu, dar nici ale lui Andone. La final însă, antrenorul timișorean l-a felicitat pe central. „Nu m-am plâns de arbitraj. Ideea e că nu știu dacă există vreo echipă în Liga a 2-a sau 1 care în 19 etape să nu aibă un penalty. Nu cred că în etapele jucate din tur nu a fost un penalty. La noi, la Suceava sau la Afumați, orice duel în careu e penalty, că e sau nu e, e penalty! Astăzi, din ce am înțeles, nu a fost la niciuna dintre cele două situații din prima repriză. Îl felicit pe domnul Mazilu și brigada că au luat deciziile corecte”, a adăugat Andone.

Cu victoria cu ASA Târgu Mureș, ASU Poli a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere, perioadă în care a înregistrat patru victorii și un egal. Cu cele trei puncte de astăzi, echipa timișoreană a urcat pe locul 5, cu 33 de puncte, cu șase mai puține decât Chindia, care e pe loc de baraj de promovare. În etapa următoare, Poli joacă tot pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 25 Nov. 2017, 21:07 Campionat
Pe aceeași temă