Pojorâta face scorul etapei cu Ceahlăul și reintră în calculele pentru salvare. „Am controlat jocul din primul până în ultimul minut”

Marius ANGHEL 23 Apr. 2016, 16:28 Campionat
Pojorâta face scorul etapei cu Ceahlăul și reintră în calculele pentru salvare.**

Cu moralul ridicat după ce runda trecută a învins Berceniului, Bucovina Pojorâta a defilat sâmbătă dimineață, în etapa a 3-a a play-out-ului, la Piatra Neamț, acolo unde a câștigat cu 4-0 meciul cu Ceahlăul. Sucevenii au profitat din plin de restructurările de la clubul nemțean și au câștigat la pas acest joc. Celelalte două rezultate obținute în serie a ajutat echipa lui Dănuț Mândrilă, astfel că șansele la evitarea retrogradării s-au mărit și mai mult.

Pîslaru a deschis repede scorul cu Ceahlăul, încă din minutul 10, după ce a reluat cu capul o minge în plasa porții lui Barna după o centrare din dreapta, iar avantajul minim s-a menținut până în partea secundă a disputei. În minutul 51 Căinari obține un penalty pe care tot el îl irosește, dar Coman (68 și 88) îl răzbună prin cele două reușite ale sale. Jugaru (90+1) a stabilit scorul final și Pojorâta rămâne pe locul 5 în play-out-ul Seriei I, însă se apropie la doar trei puncte de locul al treilea, cel care duce la baraj.

„Nu s-a pus problema învingătoarei. Am controlat jocul din primul până în ultimul minut și am mai ratat câteva ocazii foarte mari, printre care și un 11 metri, deci nu s-a pus problema învingătoarei. Dacă nu reușeam să câștigăm, mai ales știind problemele celor de la Piatra Neamț, șansele noastre erau din ce în ce mai mici, dar, vedeți, așa am reintrat și noi în cărți pentru evitarea retrogradării.

Ne jucăm șansa până la capăt. Etapă de etapă parcă șansele noastre au mai crescut și acum urmează trei jocuri foarte importante, cu Balotești și două cu Suceava. Noi stăm destul de bine fizic, altele au fost problemele noastre. Se fac eforturi foarte mari ca echipa să aibă un parcurs câ mai bun, să termine campionatul. Sunt mici întârzieri, dar avem promisiunea că se vor rezolva săptămâna aceasta”, a spus, la Radio Sport Total FM, după meci, Dănuț Mândrilă, antrenorul Bucovinei.

Tehnicianul sucevenilor a vorbit și despre forma slabă prin care trece fostul golgheter al echipei, Valentin Buhăcianu. „Buhăcianu a ratat câteva ocazii, a fost golgheterul nostru anul trecut, a avut un aport foarte mare la promovarea noastră, însă noi avem încredere în el și sperăm să spargă gheața și în acest play-out și sunt sigur că o să ne ajute până la final”, a mai spus Mândrilă.

În meciul cu Ceahlăul, Bucovina a evoluat în următoarea formulă: Pop – D. Cristescu, Răuță, Pîslaru, Acostăchioae, Jarda (cpt.), Juncănaru, V. Stănescu (Nuțescu”56), Căinari (Jugaru ”55), Buhăcianu (Duțică ”76), M. Coman. Rezerve neutilizate: Puianu – Moisii, Vițu, Târțârău.

Rezultate etapa a 3-a play-out Seria I:

Gloria Buzău – Rapid CFR Suceava    2-0
Răduca ’44, G. Marcu ’90+1
Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Pojorâta    0-4
Pîslaru ’10, M. Coman ’68, ’88, Jugaru ’90+1
ACS Berceni – CS Balotești    1-1
Gojnea ’65 / Pădurețu ’87 – pen.

Clasament play-out Seria I:

1.     Gloria Buzău     3     2     0     1     6-4     19 pct.
2.     ACS Berceni     3     1     1     1     6-2     18
3.     CS Balotești     3     1     2     0     4-2     16
4.     Rapid CFR Suceava     3     1     1     1     3-3     15
5.     Bucovina Pojorâta     3     2     0     1     7-4     13
6.     Ceahlăul Piatra Neamț     3     0     0     3     0-11     5

Marius ANGHEL 23 Apr. 2016, 16:28 Campionat
Pe aceeași temă