Ploaie se gândește să-și dea demisia: „M-am păcălit!”

13 May. 2012, 14:33 Campionat
Ploaie se gândește să-și dea demisia:**

Înfrângerea cu scorul de 1-3 și presatația echipei din meciul de acasă cu Dunărea Galați l-au dezamăgit tare pe antrenorul Gloriei Buzău, Marcel Ploaie, punându-l serios pe gânduri. Tehnicianul nu a ascuns faptul că ia în calcul chiar și varianta despărțirii de gruparea din Crâng.

Deși joi anunța că intră în silenzio stampa, Ploaie a venit totuși la conferința de presă de după joc și a admis faptul că formația buzoiană și-a semnat practic sentința la retrogradare.

Antrenorul Gloriei Buzău a ținut să precizeze că se gândește dacă va mai rămâne pe banca acestei echipei până la finalul campionatului, decizia urmând să fie luată după o discuție cu cei din conducerea clubului.

,,Chiar mă mai gândesc dacă voi continua și îmi pare rău că am dezamăgit, dar asta este viața, trebuie să îți asumi și eșecurile. Regret cel mai mult, însă că am fost la acel joc de la Otopeni, înainte să preiau echipa, deoarece cred că m-am păcălit. Acolo am văzut altă echipă și am fost indus în eroare fiindcă nu e tarlaua mare ca la Buzău, dar asta e. Trebuia să văd mai multe jocuri, însă acum îi cunosc și eu mai bine. Să nu gândiți că am venit la Gloria pentru bani, fiindcă că nu am primit nimic și am cheltuit mulți pe aici.”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Marcel Ploaie.

Acesta a preluat conducerea tehnică a echipei din Crâng în urmă cu două etape în care buzoienii nu au luat niciun punct.

Articol și foto de Adi SOARE

13 May. 2012, 14:33 Campionat
Pe aceeași temă