Pîrvulescu are abonament la roșu! Căpitanul CSM-ului a fost eliminat în ultimele trei jocuri în care a evoluat. S-a discutat și despre soarta lui Ionel Gane

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2016, 18:53 Campionat
Pîrvulescu are abonament la roșu! Căpitanul CSM-ului a fost eliminat în ultimele trei jocuri în care a evoluat.** S-a discutat și despre soarta lui Ionel Gane

Fundașul Cătălin Pîrvulescu și-a lăsat din nou echipa în inferioritate numerică, ultima sa ispravă petrecându-se miercuri, în disputa de la Călărași, pierdută de CSM Râmnicu Vâlcea cu 1-0. Căpitanul echipei oltene atunci când pe teren nu se află Florin Costea a fost eliminat în minutul 50 al jocului cu Dunărea, pentru primirea a doua cartonașe galbene.

Pîrvulescu bate astfel, probabil, un record în fotbalul autohton, fiind eliminat în ultimele trei jocuri în care a evoluat, la Afumați, la Juventus și la Călărași.

„Nu are rost să fac analize, în ultimele cinci etape, patru am jucat în inferioritate. Neag a luat direct roșu în startul jocului cu Sepsi, iar Pîrvulescu a luat trei roșii. Chiar și în pauză l-am avertizat pe Pîrvulescu să fie atent că are deja galben, iar el l-a primit și pe al doilea la cinci minute după reluarea jocului. Nu înțeleg acest lucru, nu înțelege  nici măcar el. Ne-am bătut singuri în ultimele etape”, a spus antrenorul Jerry Gane.

Gane rămâne cel puțin până în iarnă

CSM Râmnicu Vâlcea este în plină criză și nu a reușit să marcheze în ultimele patru jocuri și a coborât pe locul 15, primul care asigură menținerea în Liga 2. Cu doar două puncte acumulate de CSM în ultimele cinci etape, antrenorul Jerry Gane și managerul Lucian Munteanu au discutat în această dimineață, luând în calcul inclusiv varianta rezilierii contractului tehnicianului. Cei doi au ajuns însă la un acord să continue, cel puțin până în iarnă.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2016, 18:53 Campionat
Pe aceeași temă